Profesoară de franceză de 26 de ani din Braşov, acuzată de comportament nepotrivit cu elevii din clasa a 7-a. „Dacă eşti într-o rochiţă se uită, n-ai cum!”

O profesoară de franceză de la o școală din Brașov se află în centrul unui scandal, fiind acuzată de părinți că ar utiliza aluzii sexuale în discuțiile cu elevii de clasa a 7-a.

31 ian. 2024, 17:06
Profesoară de franceză de 26 de ani din Braşov, acuzată de comportament nepotrivit cu elevii din clasa a 7-a. „Dacă eşti într-o rochiţă se uită, n-ai cum!”
Profesoară de franceză de 26 de ani din Braşov, acuzată de comportament nepotrivit cu elevii din clasa a 7-a. "Dacă eşti într-o rochiţă se uită, n-ai cum!"

Profesoară de franceză de 26 de ani din Braşov, acuzată de comportament nepotrivit cu elevii din clasa a 7-a. Pe lângă aceste acuzații grave, cadrele didactice și conducerea școlii se confruntă și cu un caz de violență între elevi, care a dus la mutarea a zeci de copii din instituție.

O şcoală din Brașov se confruntă cu o serie de probleme grave, de la violențe școlare nepedepsite la acuzații serioase împotriva unei profesoare de franceză. Situația este în atenția opiniei publice și autorităților, iar părinții cer măsuri urgente pentru a asigura un mediu sigur și adecvat pentru educația copiilor lor.

Mai ăntâi, părinții unui elev din clasa a 7-a acuză că situația de violență la școala din Brașov a atins cote alarmante. Copiii ar fi fost supuși la agresiuni fizice și verbale, iar unul dintre aceștia a fost chiar bătut de fiul unui om de afaceri, sprijinit de alți trei colegi. Părinții cer ajutor și susțin că nu au primit sprijin suficient din partea conducerii școlii.

Conducerea Inspectoratului Școlar Brașov recunoaște că nu s-a luat nicio măsură în cazurile de violență între elevi și că situația este gestionată defectuos. Părinții susțin că zeci de copii au fost deja mutați din școală din cauza agresiunilor persistente, deși conducerea școlii neagă aceste acuzații.

Citeşte şi: Cine este tânăra profesoară care va reprezenta România la Miss World 2024, în India. Are 26 de ani și a participat la unul dintre cele mai „picante” reality-show-uri de la noi

O altă problemă zguduie școala, de această dată implicând o profesoară de franceză în vârstă de 26 de ani. Părinții elevilor de clasa a 7-a susțin că aceasta utilizează aluzii sexuale în discuțiile cu elevii. Mai mult, profesoara postează pe TikTok mesaje legate de expresii românești care, traduse în franceză, sună vulgar. Cazul va fi investigat de Comisia de Etică a instituției.

„Mă văd şi tânără şi frumuşică. Eu prefer singură să şterg tabla, că o şterg mai bine decât ei. Te apleci, fără să vrei. Dacă ești într-o rochiță se uită, n-ai cum. Cu ce ar trebui să mă îmbrac, să mă îmbrac ca la mănăstire?”, a replicat profesoara de franceză, citată de Observator.