Profesoară de religie, UMILITĂ de un elev în şcoală. Motivul pentru care a luat-o la PALME este UIMITOR

Un elev de la Colegiul Tehnic din municipiul Rădăuţi a lovit o profesoară, chiar pe holurile şcolii. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, iar protagoniştii incidentului sunt un elev de 16 ani, din clasa a X-a, originar din comuna Dorneşti, şi profesoara de religie.

31 oct. 2014, 10:48
Profesoară de religie, UMILITĂ de un elev în şcoală. Motivul pentru care a luat-o la PALME este UIMITOR

Directorul Colegiului Tehnic Rădăuţi, profesorul Gelu Ţugulea, povesteşte că miercuri, în jurul orei 14.45, profesoara de religie Elisabeta Marici, în vârstă de 40 de ani, se deplasa pe holul de la primul nivel al clădirii. La un moment dat, profesoara a observat doi elevi foarte vocali, un tânăr şi o tânără, care erau îmbrăţişaţi şi chicoteau.

Citeşte şi Profesoară arestată după ce a făcut sex cu un elev şi i-a trimis selfie-uri nud FOTO

Pentru că atitudinea celor doi elevi nu era normală, în condiţiile în care se aflau într-o unitate de învăţământ, profesoara l-a atenţionat pe băiat, însă acesta a agresat-o verbal, adresându-i mai multe injurii. Profesoara l-a atenţionat din nou, cu mai multă fermitate, iar băiatul a lovit-o, în două-trei rânduri, peste faţă, după care a plecat din şcoală.

Citeşte şi Cum să DORMI la ŞCOALĂ. Sfaturi practice pentru ORE PLICTISITOARE

Elisabeta Marici: „A fost ceva spontan, nu a fost nimic premeditat”

Profesoara implicată în incident, Elisabeta Marici, spune că îl ştia pe tânărul respectiv, Marius Denis Maximiuc, ca pe un elev-problemă. Este convinsă că nu a existat nici un fel de premeditare şi că reacţia tânărului de 16 ani a fost spontană. „A fost un incident spontan. Un elev ridica în braţe o tânără, tot elevă, şi aceasta ţipa. M-am îndreptat spre ei să văd ce se întâmplă, el s-a simţit jignit pentru că l-am atenţionat şi i-am spus să lase fata din braţe, şi imediat s-a năpustit asupra mea. Apoi au venit alţi copii şi l-au temperat. A fost ceva spontan, nu a fost nimic premeditat. Eu ieşisem din biroul consilierului educativ şi mă îndreptam spre cancelarie. M-a lovit cu mâinile… Oricum, elevul este cunoscut cu abateri disciplinare şi se vor lua măsuri împotriva sa. Este un elev-problemă, aşa cum sunt şi alţii la toate şcolile din România sau din lume. Se vor lua măsuri şi sper că nu se va mai întâmpla aşa ceva”, a declarat Elisabeta Marici.


loading...