Profesoară din Prahova, filmată în timp ce-i jigneşte pe elevi. I-a numit „viermi” şi „mizerabili” VIDEO

O profesoară de la şcoala din Ceptura, Prahova, a fost filmată în timp ce ţipă la elevi, spunându-le că sunt "viermi", "nesimţiţi" şi "mizerabili".

05 feb. 2020, 19:17
Profesoară din Prahova, filmată în timp ce-i jigneşte pe elevi. I-a numit „viermi” şi „mizerabili” VIDEO

Profesoara apare în imagini în timp ce ţipă la elevi şi le spune că sunt „viermi”, „nesimţiţi” sau „mizerabili”.

„Viermilor! În halul ăsta să vă purtati, mă, nesimtiţilor? Am venit doar să-mi ţin orele şi atât. Sunteţi nişte mizerabili de clasa VII-a, care habar nu aveţi să scrieţi şi să citiţi şi să gândiţi corect. (…) Mizerabililor. Mi-aţi raspandit şi toate testele”, ţipa profesoara.

Profesoara din Brăila, prinsă beată la ore, penalizată cu 15% din salariu pentru o perioadă de 3 luni

Criza de nervi a dascălului nu se opreşte aici, aceasta afirmând că nu va veni ministrul „să vadă cum mă faceţi pe mine curvă”.

„Ce credeai, că o sa vină ministrul să vadă cum mă faceţi pe mine curvă? Du-te dracu’ de dobitoc, măi, prostule. Prostovanilor. Aţi sarit pe aici, îmi faceţi semne obscene”, se aude în filmare.

Cel care a postat imaginile pe Facebook a spus ca filmarea este realizata la Scoala „Nichita Stanescu”, din comuna Ceptura, judetul Prahova. La scurt timp dupa ce imaginile au fost postate pe Facebook, acestea au fost şterse.

Profesoara de biologie din Ceptura, filmată în timp ce înjură elevii, este cunoscută ca având un comportament nepotrivit la ore. Ea nu se află la prima ieşire de acest gen, conform Adevărul.

Horia Toma, inspector şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Prahova, a precizat că profesoara este suplinitoare şi are un contract încheiat cu şcoala din Ceptura pe o perioadă determinată. Mai mult, reprezentantul Inspectoratului Şcolar a explicat că profesoara are certificat de la psiholog care atestă că este „aptă pentru învăţământ”, cu toate că nu este la prima abatere de acest fel.

”Medicii se feresc să dea certificate profesorilor de inapt pentru învăţământ şi atunci noi nu putem să nu-i primim în şcoală. Doamna este cuoscută cu antecedente, are probleme, s-a plimbat prin multe şcoli din judeţul Prahova. Din nefericire, neexistând profesori de biologie, tot şi-a găsit loc. Nu ştiu ce se va întâmpla cu copiii, dacă va fi dată afară din şcoală pentru că noi, la ora actual, nu avem disponibil pentru Ceptura, un profesor la această disciplină”, a explicat inspectorul general adjunct al ISJ Prahova, pentru sursa citată.

De asemenea, directorul şcolii din Ceptura, Emilian Deaconescu, a menţionat că va fi constituită o comisei de disciplină la nivelul şcolii pentru a decide ce mături vor fi luate în cazul profesoarei de biologie.