Profesoară jefuită de o copilă de 13 ani. Nu o să-ţi vină să crezi pe ce a cheltuit fata banii

O profesoară din Suceava a fost jefuită de o fată de 13 ani, în timpul unei pauze. Profitând de neatenţia profesoarei, copila a furat portofelul de pe catedră şi a plecat. Ulterior, a luat toţi banii din interior, 220 de lei, iar portofelul l-a aruncat în tufişurile din faţa şcolii. O parte de bani i-a cheltuit pe dulciuri.

24 iun. 2013, 06:56
Profesoară jefuită de o copilă de 13 ani. Nu o să-ţi vină să crezi pe ce a cheltuit fata banii

Veronica P. în vârstă de 55 de ani, dascăl al Colegiului „Mihai Eminescu” din Suceava a alertat poliția, după ce s-a trezit fără portofel chiar în timp ce se afla încă la serviciu.

Potrivit monitorulsv.ro, poliţiştii au reuşit în scurt timp să dea de urma hoţului, fiind vorba de o minoră în vârstă de 13 ani, din localitate, care nu este elevă a respectivei instituţii de învăţământ.

Acesta a mărturisit că a intrat în liceu, în pauză, şi, profitând de neatenţia profesoarei, a sustras portofelul de pe catedră şi a plecat. Ulterior, a luat toţi banii din interior, 220 de lei, iar portofelul l-a aruncat în tufişurile din faţa şcolii. Asupra minorei s-au mai găsit 160 de lei, restul de 60 de lei fiind cheltuiţi la un magazin din apropierea colegiului, pe tot soiul de bunătăți.

 

 

 

 


loading...