Profesoara Oana Mandache a fost răpusă de Covid la 40 de ani

Profesoara Oana Mandache de la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din Iași s-a stins din viață miercuri, 17 noiembrie, la doar 40 de ani. Colegii săi şi elevii o plâng.

17 nov. 2021, 22:33
Profesoara Oana Mandache a fost răpusă de Covid la 40 de ani

Oana Mandache, o profesoară în vârstă de 40 de ani din judeţul Iaşi a pierdut lupta cu Sars-CoV-2 şi s-a stins din viaţă miercuri dimineaţă, 17 noiembrie. Profesoara abia împlinise vârsta de 40 de ani pe data de 10 noiembrie.

Colegii sunt devastaţi de vestea primită. Aceştia au umplut reţelele de socializare cu mesaje de condoleanţe, iar la şcoală a fost făcut un colţ special pentru aprinderea lumânărilor în memoria fostei profesoare de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”.

A murit fiica poetului și filosofului Lucian Blaga. Anunțul a fost făcut de Dan Negru: „Sunt mâhnit”
„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Am cunoscut cu toţii un chip luminos şi un suflet plin de frumos, o energie care mişca spre bine totul în jur.

Un profesionist desăvârşit, iubită de toţi elevii şi colegii, o luptătoare până la ultima suflare. O să ne-o amintim întotdeauna dăruindu-se atât şcolii, cât şi familiei, căutând să lucreze cu timp şi fără timp spre a-şi împlini datoria de mamă, de profesor, de OM. În acest univers al tristeţii, ne rămân doar stelele amintirilor, care să ne aline durerea.

Nu avem cuvinte, nu găsim înţeles, dar ştim că bunul Dumnezeu ne va întări pe toti şi ne vom îmbărbăta la gândul că, vii sau adormiţi, ai Domnului suntem. Durerea ne pătrunde în adâncul fiinţei pentru că aşezăm în braţele Tatălui Ceresc un suflet drag nouă, care să însenineze Cerul. Să te odihneşti în pace, scumpă Oana, să ne fii lumină, să ne trimiţi tuturor mângâiere!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a liceului.

Oana Mandache a pierdut lupta cu virusul în urma infecției provocate de COVID-19. Familia și colegii sunt devastați de pierderea suferită, publicând mai multe mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Ea împlinise 40 de ani săptămâna trecută, pe 10 noiembrie.

EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluire şocantă despre adevărata cauză a morţii lui Petrică Mîţu Stoian: „Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric. Clinica nu are nicio vină”

Până astăzi, 53.069 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 13.11.2021 (10:00) – 14.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 233 de decese (106 bărbaţi şi 127 femei), din care 10 anterioare intervalului de referinţă, ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj,  Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu,  Teleorman, Timiş, Vaslui, Vâlcea şi Municipiul Bucureşti.

Dintre cele 233 de decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă   30-39 ani, 7 la categoria de vârstă 40-49 ani, 15 la categoria de vârstă 50-59 ani, 63 la categoria de vârstă 60-69 ani, 90 la categoria de vârstă 70-79 ani şi 57 la categoria de vârstă peste 80 ani.


loading...