Profesoara pentru care s-a sinucis un elev, condamnată

Judecătoria Piatra Neamț a pronunțat, astăzi, 28 noiembrie, hotărârea în procesul profesoarei Crinela Marc, judecată pentru că a avut o relație cu elevul ei, Marius Săndulache.

28 nov. 2017, 20:30
Profesoara pentru care s-a sinucis un elev, condamnată

Instanța a decis s-o condamne pe Crinela Marc la o pedeapsă de un an și jumătate, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe un termen de 3 ani. Totodată, ea nu va mai avea dreptul să exercite profesia de cadrul didactic timp de 5 ani după executarea pedepsei principale, nu are dreptul de a fi curator sau tutore și va trebui să presteze 60 de zile de muncă neremunerată la Primăria Piatra Neamț sau la Primăria Roznov.

Potrivit zch.ro, instanța a obligat-o, de asemenea, să plătească daune de 50.000 de lei soților Săndulache și 2.000 de lei cheltuieli judiciare. Sentința poate fi atacată în termen de 10 zile.

Marius Săndulache s-a aruncat în Bistrița în ziua de 17 noiembrie 2016, după ce profesoara sa i-a spus că vrea să rupă relația. Crinela Marc era însărcinată, iar la jumătatea acestui an a născut o fetiță.

Citeşte şi: Profa de română care s-a iubit cu elevul ei a născut o fată. Părinţii elevului, care s-a sinucis în plin scandal, spun că e nepoata lor