Profesor din Iaşi, lovit de un elev care juca leapşa: "A dat cu palma, nu cu pumnul"

Publicat: Miercuri, 03 Februarie 2016 10:22 // Actualizat: Miercuri, 03 Februarie 2016 10:33 // Sursa: romaniatv.net

Un profesor de franceză din Iaşi a fost lovit de un elev de clasa a VII-a, chiar pe holul şcolii. Conducerea unităţii şcolare susţine însă că profesorul şi-a luat o palmă din greşeală deoarece a trecut pe lângă un grup de elevi fix când aceştia jucau leapşa. 

Eu am cercetat mai bine. Incidentul nu a fost cum s-a interpretat. Pro­fe­sorul efectiv a fost lovit cu palma, nu cu pumnul. Evident, se va scădea no­ta la purtare, vom lua această decizie în consiliul profesoral. Este vorba, e adevărat, de un copil problemă din şcoala noastră, însă se vede pe ca­meră cum abia a fost atins, însă nici aşa ceva nu se permite! Nu a fost sub formă de lovire, profesorul a fost re­voltat atunci pe moment, dar s-a lă­murit şi el. Consider că a fost un incident, nu a fost violenţă", a declarat Mariana Dinter, directorul Şcolii Gimnaziale „Carmen Sylva“, potrivit ziaruldeiaşi.ro.

La rândul lui, profesorul lovit spune că a fost revoltat iniţial, dar nu vrea să depună plăngere.

Poliţistul care a venit s-a uitat împreună cu noi pe camere, ca să vedem exact cine m-a lovit. Nu am avut niciun moment însă în gând să depun plângere la poliţie. Copiii jucau leapşa, iar situaţia a degenerat. Elevul este un adolescent, şi ştim că adolescenţii sunt cum sunt“, a spus Dragoş Ghia­ţău, profesorul de franceză.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Iaşi leapşa profesor profesor bătut profesor bătut de elev
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 feb 11:15
...însă că profesorul şi-a luat o palmă din greşeală deoarece a trecut pe lângă un grup de elevi fix când aceştia jucau Citește mai departe… Profesor din...
03 feb 10:39
...că profesorul şi-a luat o palmă din greşeală deoarece a trecut pe lângă un grup de elevi fix când Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8358
RON
14 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H