Profesor filmat în timp ce dansa lasciv în faţa elevilor, pe litoral: „O simplă aiureală făcută fără să mă gândesc la eventualele consecințe”. Imaginile au devenit virale

Un profesor de geografie din Timişoara a fost filmat în timp ce dansa lasciv în faţa elevilor. Totul s-a petrecut în timpul unei tabere pe litoral. Dascălul îşi cere scuze elevilor şi spune că momentul este unul regretabil.

24 aug. 2021, 18:09
Profesor filmat în timp ce dansa lasciv în faţa elevilor, pe litoral: „O simplă aiureală făcută fără să mă gândesc la eventualele consecințe”. Imaginile au devenit virale

Profesor filmat în timp ce dansa lasciv în faţa elevilor, pe litoral. Imaginile au apărut pe reţelele de socializare şi s-au viralizat rapid pe internet.

Profesor filmat în timp ce dansa lasciv în faţa elevilor

Profesorul regretă ceea ce s-a întâmplat în tabără şi le cere iertare elevilor care l-au văzut într-o astfel de situaţie. De asemenea, dascălul a explicat că domnişoara de pe scaun căreia îi dansează nu este elevă şi nu aparţine grupului său.

„Domnișoara (n.r tânăra așezată pe scaun în faţa mulțimii) nu este elevă, nu aparține grupului meu. Am avut ocazia să o cunosc în perioada în care am stat la pensiunea respectivă. Este o turistă oarecare de undeva de prin zona Brașovului.

Totul s-a desfășurat pe terasa pensiunii unde serveam masă și unde eram cazați. Terasa are program de discotecă de la ora 8:00 la 00:00 și având în vedere că și alți turiști erau cazați în pensiunea respectivă clar că și domnișoara era acolo.

Noi (n.r. adulţii) ne-am dat întâlnire să venim la programul de discotecă şi îi așteptam și pe ceilalți să vină din cameră”, a explicat profesorul, potrivit Antena 3. 

Citeşte şi Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Buzău. Un profesor a agresat sexual o elevă de 12 ani într-o încăpere a instituţiei

De asemenea, profesorul Manuel Alexandru Damian a recunoscut că ceea ce a făcut nu este normal şi că este contrar codului deontologic.

„O simplă aiureala făcută fără să mă gândesc la eventualele consecințe, chiar nu m-am gândit la așa ceva. Regret, având în vedere faptul că nu mă gândeam că se va ajunge la aceeași ceva și respectiv cu o turistă oarecare”, a mai explicat dascălul, care a spus că nu consumase băuturi alcoolice în momentul în care a fost surprins dansând.

De asemenea, bărbatul spune că este posibil ca din cauza incidentului din tabără relaţia cu elevii săi să se schimbe.

„Probabil că va fi altfel de relație, nu știu ce să vă spun. Eu oricum îmi cer iertare și în fața elevilor. Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune și nu este prima excursie pe care o organizez.

În 15 ani vechime am organizat zeci de excursii și niciodată nu am avut astfel de situații”, a mai explicat profesorul Manuel Alexandru Damian.

Poliţiştii şi Inspectoratul Şcolar au demarat anchete în acest caz. De asemenea, Sorin Cîmpeanu a anunţat că va demara o anchetă.

Citeşte şi Profesor din Cluj Napoca, condamnat definitiv la închisoare cu executare. A luat mită de la studenți pentru a-i trece la examene

https://www.youtube.com/watch?v=IQzVhpeXt4w