Profesorul de la UMF Iaşi care a hărţuit sexual o studentă scapă de ÎNCHISOARE

Sentinţă revoltătoare în cazul scandalului sexual de la Universitatea de Medicină din Iaşi. Profesorul universitar care a încercat să oblige o studentă să întreţină relaţii sexuale cu el chiar într-un amfiteatru a scăpat de închisoare. Studenta nu a avut curajul să se prezinte la proces, iar profesorul a primit o pedeapsă cu suspendare.

21 nov. 2015, 08:35
Profesorul de la UMF Iaşi care a hărţuit sexual o studentă scapă de ÎNCHISOARE

Dumitru Paduraru a scapat de puscarie dupa ce judecatorii de la Tribunalul Iasi au decis condamnareasa cu suspendare, desi infractiunile pentru care a fost judecat sunt destul de grave.

ŞOCANT! Unul dintre profesorii reţinuţi de la UMF Iaşi, acuzat ca încercat să violeze o studentă

Instanta a pus in discutie schimbarea incadrarii juridice din luare de mita in folosirea abuziva a functiei in scop sexual, astfel ca Dumitru Paduraru a fost condamnat doar pentru folosirea abuziva a functiei. Pentru aceasta infractiune a primit o pedeapsa de un an de inchisoare. De asemenea, a fost condamnat si pentru santaj, la doi ani de inchisoare. Pentru toate infractiunile de tentativa de viol pentru care a fost trimis in judecata, instanta a dispus achitarea lui Dumitru Paduraru.

In acest context, pedeapsa finala este de doi ani si patru luni de inchisoare, cu suspendarea executarii.