Profesorul Florin Colceg, antrenorul de genii, nu crede în coronavirus: „Noi nu trăim o pandemie, trăim o psihoză”

Profesorul Florian Colcea, autointitulat "antrenorul de genii", a promovat, într-o intervenție la PRO TV, teoria conspiraționistă potrivit căreia pandemia de coronavirus nu există, iar cifrele anunțate de autorități sunt false.

25 oct. 2020, 12:01
Profesorul Florin Colceg, antrenorul de genii, nu crede în coronavirus: „Noi nu trăim o pandemie, trăim o psihoză”

Noi nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false. Ni s-a creat o psihoză. Psihoza este datorată aceleiași încercări de a ne scoate din mediul real și de a ne arunca undeva în mediul virtual. E o psihoză la niverl mondial. Există un sindrom, sindromul Stockholm, în care oamenii s-au prins în jos și ei se joacă de-a ceva„,a spus Florin Colceag.

Florin Colceag este profesor de matematică, doctor în economie. Este membru fondator si mentor permanent al Kogaion Gifted Academy in cadrul careia sustine ateliere de „Cunoastere integrata” pentru copii și Conferinte de parenting.

Prof. dr. Florian Colceag este expert internaţional gifted education, specialist în modelare matematică, inventatorul fractalilor algebrici, activând ca şi consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe.