Profesorul Giovani. Ioan Becali predă cursuri de limbi străine în puşcărie

Fostul impresar Ioan Becali este mai nou profesor, el învăţându-i pe deţionuţii de la Penitenciarul Poarta Albă franceza şi spaniola. potrivit Gazetei Sporturilor, fiecare lecţie este un spectacol.

16 ian. 2015, 08:59
Profesorul Giovani. Ioan Becali predă cursuri de limbi străine în puşcărie

Giovani Becali devine tot mai respectat după gratii. Vărul lui Gigi Becali profită de faptul că ştie mai multe limbi străine şi îi învaţă pe deţinuţi franceza şi spaniola. „E un fel de idol în penitenciar, «elevii» îi scandează numele şi îl aplaudă în timpul cursurilor. E spectacol la fiecare lecţie„, a povestit o sursă pentru cei de la Gazeta Sporturilor.

De altfel, Giovani s-a lăudat întotdeauna cu faptul că ştie limbi străine. Mai mult, vărul lui Gigi Becali spunea că n-ar fi fost niciodată atât de deştept dacă ar fi făcut facultate.

Dacă Giovani îi distrează pe deţinuţi cu meditaţii la limbi străine, Gigi Becali are îndeletniciri mult mai bănoase după gratii. Patronul Stelei a obţinut mai multe milioane de euro din transferuri. După ce i-a vândut pe Sânmărtean şi Szukala pentru 1 milion de euro, Becali are şansa să-şi umfle conturile şi mai mult. Dinamo Kiev a făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru Alexandru Chipciu.

Citeşte şi Gigi Becali VS. Ioan Becali. CONFLICT DUR între veri DUPĂ GRATII