PROFEŢIA care CUTREMURĂ LUMEA. EBOLA va cauza 5,7 miliarde de morţi până în IUNIE 2016

Ebola a creat deja panică în întreaga lume. Dar, această boală a fost oare prevăzută ea în Biblie sau în alte profeţii? Epidemia de ebola ar apărea descrisă chiar şi în Biblie, în urma unor analogii.

02 dec. 2014, 12:10
PROFEŢIA care CUTREMURĂ LUMEA. EBOLA va cauza 5,7 miliarde de morţi până în IUNIE 2016

În Apocalipsa lui Ioan (6, 7-8) s-ar face referiri la răspândirea pe Pământ a unor molime, scrie lovendal.ro. „Şi când m-am uitat, mi s-a arătat un cal gălbui. Iar cel ce stătea pe el era Moartea.” Acesta este unul dintre cele mai înspăimântătoare semne din toată profeţia. De-a lungul Apocalipsei lui Ioan există analogii cu ceea s-ar putea numi boli. Primul indiciu este calul cel gălbui; acest cal gălbui reprezintă eliberarea bolilor pe Pământ.

Citeşte şi Mii de pelerini, la mormântul lui Arsenie Boca. Se împlinesc 25 de ani de când părintele a murit

Trecutul nostru e plin de relatări despre molime încă de la începuturi. Chiar în perioada când Ioan din Patmos a scris Apocalipsa sa, în jurul anului 100, molimele loveau în teritoriile Libiei, Egiptului şi Siriei, teritorii aflate în apropierea insulei Patmos. E posibil ca însuşi Ioan să fi aflat de aceste molime. Dar cea mai catastrofică molimă a avut loc în timpul Evului Mediu: „Moartea Neagră”. Ciuma bubonică a izbucnit în Europa între 1340 şi 1350, ucigând între 25 de milioane şi 50 de milioane de oameni. Boala cauza apariţia de umflături mari şi negre, denumite „buboni”, dând astfel şi numele bolii. Până în 1410, „Moartea Neagră” a cauzat peste 100 de milioane de morţi, reducând populaţia Europei de la 450 de milioane la 350 de milioane de oameni. Aşa cum se întâmplă şi astăzi, unele victime şi-au căutat întrebările în Biblie, şi au crezut că ciuma a fost pedeapsa unui Dumnezeu răzbunător. Moartea Neagră a fost „investită” cu mijloace spirituale. În perioada când europenii au fost afectaţi de această boală, se credea că este forma clasică de pedeapsă pe care Dumnezeu o aduce pe pământ, descrisă nu doar în Apocalipsa lui Ioan, ci şi în timpului Exodului biblic în Egipt. Deci, folosirea „molimei” ca dovadă a nemulţumirii lui Dumnezeu faţă de oameni este o veche tradiţie şi poate fi găsită mai cu seamă în „Apocalipsa lui Ioan”.

Citeşte şi PROFEŢIA CUMPLITĂ a lui NOSTRADAMUS pentru 2015. Morţii se vor ridica din morminte…

Cea mai distrugătoare pandemie mortală din timpurile moderne a început în 1918, fiind una dintre cele mai devastatoare din toată istoria omenirii. Doctorii i-au spus „gripă spaniolă”. A fost o gripă mortală care „a măturat” lumea, şi a omorât între 20 de milioane şi 100 de milioane de oameni, gripa spaniolă făcând de două ori mai multe victime decât primul război mondial.

Revenind la ebola, epidemia actuală a izbucnit în martie 2014 în Africa de vest, şi a făcut până în prezent peste 4.000 de victime. Ce se va întâmpla cu această boală în viitorul apropiat? Se ştie că actualmente ebola nu se transmite şi pe cale aeriană, ceea ce face ca boala să nu fie atât de infecţioasă. Dar, dacă în viitor virusul suferă o mutaţie şi se va putea transmite şi pe cale aeriană? Atunci, el va deveni poate cea mai ucigătoare boală din istoria omenirii.

În Apocalipsa lui Ioan (15:6) putem citi următoarele: „Şi au ieşit din templu cei şapte îngeri cu cele şapte boli”. A nu se uita că ebola are 7 proteine structurale. Apoi, virusul de ebola are o moleculă de ARN cu 18960 de nucleotide. În Apocalipsa lui Ioan (18:8) se poate citi: „Pentru aceea într-o singură zi vor veni bolile peste ea: moarte şi tânguire şi foamete şi focul va arde-o de tot, căci puternic este Domnul Dumnezeu, Cel ce o judecă”. E vorba oare în Biblie de mai multe boli sau de o singură boală ce are puterea a 7 boli?

Şi, în final, site-ul alanmongordo.com ne ameninţă că ebola s-ar putea răspândi în întreaga lume într-un mod incredibil de rapid. Astfel, până la finalul lui 2015, vor exista 400 de milioane de morţi de ebola, iar în iunie 2016 vor deceda 5,7 miliarde de locuitori din cei peste 7 miliarde ai planetei.