Profeţia lui Nostradamus despre criza imigranţilor. Vor declanşa cel de-al Treilea Război Mondial VIDEO

Criza imigranţilor din Europa va duce la declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial. Este profeţia făcută de Nostradamus într-unul dintre catrenele sale. Între timp, experţii avertizează că, în cel mult 50 de ani, musulmanii vor fi majoritari în Europa, iar în 100 de ani toţi europenii vor fi musulmani.

02 sept. 2015, 07:26
Profeţia lui Nostradamus despre criza imigranţilor. Vor declanşa cel de-al Treilea Război Mondial VIDEO

Europa se află în pragul celui de-al Treilea Război Mondial, potrivit unui catren al lui Nostradamus. Astfel interpretează specialiştii versurile celebrului prezicător, potrivit România TV.

Citeşte şi Criza imigranţilor: Budapesta vorbeşte despre pericolul unui CALIFAT EUROPEAN UNIT

În Dunăre şi Rhin va veni să bea,

Cămila cea mare, și nu e pocăință

Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei

Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina„, a scris Nostradamus.

Potrivit specialiştilor, „Cămila” este populația arabă care trăiește în întreaga Europă, cu precădere în Franța și Germania sau valul de imigranţi are se află astăzi la porţile continentului nostru. La rândul lor, experţii în demografie avertizează că musulmanii vor cuceri UE în următoarele decenii fără a fi nevoie să tragă vreun foc de armă. Asta, pe de o parte, din cauza numărului mare de imigranţi şi refugiaţi musulmani, iar pe de alta deoarece europenii fac din ce în ce mai puţini copii. Previziunile arată că până în 2017, unul din 5 francezi va fi musulman, iar în 39 de ani Franța va fi republică islamică. La rândul său, Biroul Federal de Statistică de la Berlin a subliniat că Germania va fi un stat islamic până în 2050, dacă situaţia actuală nu se schimbă.

 

Citeşte şi O PROFEŢIE de acum 2500 de ani zguduie lumea. A fost prezisă într-un capitol din VECHIUL TESTAMENT

În acest moment sunt 52 de milioane de musulmani în Europa, iar autoritățile de la Bruxelles se așteaptă ca numărul lor să se dubleze în următorii 20 de ani. Astfel, în cel mult 50 de ani, europenii vor fi minoritari pe propriul continent, iar în circa 100 de ani ar putea dispărea cu totul.


loading...