PROFEŢIA părintelui Iustin Pârvu: Se apropie „URGIA” VIDEO

În câteva zile se împlineşte termenul limită din profeţia sumbră a părintelui Iustin Pârvu. În iunie 2013, cu doar cinci zile înainte de a muri, monahul a prezis că mai sunt "12 luni de libertate şi vine urgie". O măicuţă de la Mănăstirea Paltin spunea că duhovnicul a făcut cutremurătoarea profeţie şi apoi a tăcut, lăsându-i fără explicaţii pe cei adunaţi în jurul lui.

20 mai 2014, 08:27
PROFEŢIA părintelui Iustin Pârvu: Se apropie „URGIA” VIDEO

Inundaţii, cutremure şi conflicte armate la graniţa României. Părintele Iustin Pârvu a prezis cu puţin timp înainte de moarte, că „vine urgie”, potrivit România TV.

O măicuţă de la Mănăstirea Paltin spunea că duhovnicul a făcut înfiorătoarea profeţie pe patul de moarte. Cu glas stins, Iustin Pârvu prevestea, în iunie 2013, „mai sunt 12 luni de libertate şi vine urgie„. Apoi a tăcut, lăsându-i fără explicaţii pe cei adunaţi în jurul lui. „Nu trebuie să ne înspăimântăm că vine sfârşitul. Sunt vremuri foarte grele. Păstorul poate să te vândă, poate să te trădeze, poate să te dea chiar lui Satana„, spunea Iustin Pârvu.

Unul dintre cei mai mari duhovnici ai neamului românesc, părintele Iustin vorbea încă din timpul vieţii despre vremurile tulburi ce urmau să vină. „Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi, Dumnezeu ştie„, mai spunea Iustin Pârvu.