Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie APOCALIPTICĂ: „Vom trăi zile cumplite”. URGIA E APROAPE

Maria Ghiorghiu a anunțat într-o postare făcută recent pe blogul său personal că vara aceasta se va înregistra o secetă cum nu s-a mai întâlnit de sute de ani.

30 aug. 2019, 09:56
Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie APOCALIPTICĂ: „Vom trăi zile cumplite”. URGIA E APROAPE

Maria Ghiorghiu susţine pe blogcă locuitorii din mai multe regiuni vor avea de suferit pentru că pământul se va usca atât de tare, încât nimic nu va rodi.

Maria Ghiorghiu, profeţie ÎNGOZITOARE pentru România. „Va DISTRUGE TOT ce va întâlni în calea sa!”

Clarvăzătoarea a subliniat că, deși se vor produce inundații în unele zone din țara noastră, dar și peste hotare, vara se anunță a fi una foarte secetoasă.

„În această dimineață m-a trezit o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată spre Apus, cum Pămantul era tare crăpat și fără niciun fir de iarbă pe el. Prieteni dragi, din păcate, vom auzi și chiar trăi astfel de zile cumplite în care nimic nu va rodi pe câmp. Chiar dacă acum, pe alocuri sunt inundații grave, în cea mai mare parte, seceta va fi la ea acasă. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ca să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi, păcatosii, și să ne dea ploaie la timp și numai cât să se sature pămantul. Așa să ne ajute PREA SFÂNTA TREIME și MAICA DOMNULUI, Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu.