Profeţie despre marele CUTREMUR: „Să ne rugăm, fraţilor!”

O nouă profeție îi îngrozește pe români! Celebra Maria Ghiorghiu susține că, în curând, vom auzi de un cutremur devastator.

29 dec. 2019, 11:57
Profeţie despre marele CUTREMUR: „Să ne rugăm, fraţilor!”

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său personal o premoniție cutremurătoare. Aceasta a vorbit despre un cutremur înfiorător, care s-a produs după ce doi tineri au ieşit dintr-o încăpere. Glasul pe care l-a auzit Maria Ghiorghiu spunea că „trebuie să mai plecăm de acasă”. „În timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune așa: „Trebuie să mai și plecăm de-acasă !” Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri. Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un Cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare. Cutremurul era foarte intens. Dragii mei,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

Vestea şoc a zilei! Tragedie uriaşă: „Vor fi 28.109 de morţi” 

Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune. Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator. Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.


loading...