Profeţie DEVASTATOARE. Maria Ghiorghiu anunţă MARELE DEZASTRU: „Valuri de fum negru se înăţau spre cer!”

Maria Ghiorghiu și-a informat cititorii de pe blog că ar urma un dezastru în care va fi implicat și un bloc. Mai exact, un dezastru asemănător unui incendiu.

04 apr. 2019, 16:38
Profeţie DEVASTATOARE. Maria Ghiorghiu anunţă MARELE DEZASTRU: „Valuri de fum negru se înăţau spre cer!”

Maria Ghiorghiu și-a informat cititorii că ar urma un dezastru în care va fi implicat și un bloc. Mai exact, un dezastru asemănător unui incendiu.

„În această dimineață, mă trezește o lumină albă și strălucitoare care-mi luminează înspre Răsărit un bloc de doar câteva etaje, (până la 4-5 etaje ), bloc ce era înconjurat de un fum dens și totodată ușor transparent, și din spatele căruia ieșeau două valuri înalte de fum negru.

Toată această clădire, dragilor, era cuprinsă de jur împrejur de acest fum ca o ceață densă, iar cele două valuri de câțiva metri înalte, valuri de fum negru, se înălțau spre Cerul ce părea a fi de noapte sau putea fi și zori de zi. Oricum nu era zi plină.

Din nefericire dragii mei, vom auzi de o asemenea Tragedie, Căci o Tragedie va fi, care se va petrece înspre Răsărit.

Ce va arde acolo, sau ce accident de orice fel va fi, vom afla împreună. Să nădăjduim că nu va fi ceva grav ,care să afecteze oamenii locului și omenirea în general. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului să ne apere de toate câte ne-ar aduce suferință și lacrimi”, a scris Maria Ghiorghiu.