Profeție teribilă a lui Nostradamus. Prezicătorul „a văzut” războiul din Israel: „Al Treilea Război Mondial va începe din cetatea lui Dumnezeu”

În celebrele sale catrene, Nostradamus a vorbit despre cel de-al Treilea Război Mondial, despre care a spus că va începe în momentul în care Ierusalimul, ”cetatea lui Dumnezeu” și capitala Israelului, va arde.

09 oct. 2023, 15:47
Profeție teribilă a lui Nostradamus. Prezicătorul „a văzut” războiul din Israel: „Al Treilea Război Mondial va începe din cetatea lui Dumnezeu”

Nostradamus ar fi anunțat declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial, odată cu un mare conflict ce ar avea loc în Israel. În situația de față, când Țara Sfântă este atacată de gruparea islamistă Hamas, mulți oameni sunt de părere că profețiile lui Nostradamus sunt pe cale de a se împlini.

2023, anul în care va veni Antihristul. Previziunile lui Nostradamus

În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare

Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde”, se arată într-unul dintre catrenele clarvăzătorului.

În publicația, apărută în urmă cu mai bine de 450 de ani, Nostradamus scrie despre 2023: „Șapte luni de Mare Război, oameni morți din cauza faptelor rele. Rouen, Evreux nu vor cădea în mîinile regelui”.

Citeste si Sirenele de război sună la Ierusalim şi Tel Aviv: „Este un 11 septembrie al nostru. Ne-au prins”

De asemenea, Nostradamus a prezis că în jurul anului 2023 va apărea al treilea Antihrist. Celebrul profet i-a indicat pe Napoleon și Hitler drept primii doi antihriști.

Antihristul îi anihilează foarte curând pe cei trei

Douăzeci și șapte de ani va dura războiul lui

Necredincioșii sunt morți, captivi, exilați

Cu sânge, trupuri umane, apă și grindină roșie acoperind pământul”.

Un român a murit în atacurile din Israel

Peste 1100 de oameni au murit în confruntările provocate de asediul lansat sâmbătă de Hamas asupra Israelului. Printre aceștia, și un român. Conform serviciilor medicale palestiniene, printre victime se numără și 91 de copii. Israelul nu a dat detalii despre numărul minorilor uciși dar a recunoscut că un număr neprecizat de copii au murit în confruntări iar alții ar fi fost răpiți.

Citeste si Efectele războiului dintre Israel şi gruparea teroristă Hamas: preţul petrolului a crescut luni pe pieţele internaţionale

Premierul Marcel Ciolacu a declarat la Varna, unde participă la reuniunea trilaterală România – Bulgaria – Grecia, că o persoană care are şi cetăţenie română şi-a pierdut viaţa în urma conflictului din Israel şi a precizat că statul israelian este îndreptăţit să îşi apere ţara cu toate forţele.

Contextul internaţional impune şi mai multă solidaritate între statele partenere, care împărtăşim aceste valori. Mă refer aici la tragedia prin care trece şi poporul israelian, după cele prin care trece poporul ucranean. România condamnă cu tărie atacurile teroriste asupra teritoriilor şi cetăţenilor statului israelian. Şi îmi exprim regretul profund pentru victimele acestor atacuri şi transmit condoleanţe familiilor îndoliate”, a afirmat premierul.