Profeţiile CRUNTE ale părintelui Iustin Pârvu cu privire la începerea celui de-Al Treilea Război Mondial

Noi nu ne-am sprijinit niciodata nici pe puterile Americii, nici pe puterile Rusiei si in nicio putere din lumea aceasta, decat numai in acoperamantul Maicii Domnului, spunea părintele justin Pârvu. 

15 mart. 2015, 07:11
Profeţiile CRUNTE ale părintelui Iustin Pârvu cu privire la începerea celui de-Al Treilea Război Mondial

Părintele Iustin Pârvu spunea să nu ne bizuim pe nimeni în cazul unui război mondial, scrie bzi.ro. „Sigur ca si noi vom fi implicati, pentru ca statele acestea mari isi protejeaza intotdeauna teritoriul si nu deschid un camp de lupta pe terenul lor. Il deschid pe la romani, pe la bulgari si alte state mai putin insemnate in ochii lor. Ei intervin doar cand au un interes anume. Sa nu credem ca ne vrea cineva binele, sa ne ocroteasca pe noi vreun stat. Pai, cat de greu s-a facut unitatea aceasta a noastra, a romanilor, ca ne-au sfasiat si ungurii si rusii? Ei nu au niciun interes ca noi sa fim independenti si puternici”, a spus Justin Pârvu. 

Citeşte şi Fostul director al MI6 avertizează că „Rusia este egală cu SUA la nivel nuclear”

Semne de la Dumnezeu care prevestesc începerea războiului

Dragii mei, eu nu spun ca acum sau mai tarziu incepe sau nu razboiul, pentru ca, de altfel, crestinul trebuie sa fie mereu pregatit pentru sfarsitul sau. Dar atunci cand Dumnezeu arata semne clare prin care ne anunta cumva sa ne pregateasca, iar noi nu le luam in seama, inseamna ca am ajuns la o nebunie a patimilor in care nu mai distingem ce e bine de ce e rau. Orbirea patimilor in care e cuprinsa aceasta generatie este asa de mare incat nici daca vad bombardamente sub nasul lor, nici atunci nu pot lua aminte la ei insisi, ca sa se pocaiasca. Pentru ca Domnul a inchis ochii lor ca sa nu vada si urechile lor ca sa nu auda. Aceasta datorita obisnuintei lor in patimi.

Imi aduc aminte si pe vremea mea, in timpul celui de al doilea razboi mondial, noi eram in linia intai si luptam fata-n fata cu inamicul infruntand moartea, iar in spatele nostru la un kilometru se petrecea si se chefuia intr-o nebunie; taranul murea cu sticla de tuica sub pat. Era parca o nebunie, ofiteri impreuna cu fermieri, armata, ostasii, toti o tineau intr-o chefuiala si putini se gandeau la sufletele lor, cum sa se pocaiasca macar in al 11-lea ceas. Acum gandesc la fel: prefera sa mai chefuiasca si sa se mai distreze inca o data decat sa cugete la moarte. Asa, dupa cuvantul Scripturii, fiecare in ce patima e prins de aceea e stapanit. Si chiar de vom vedea foc peste noi, tot nu vom avea puterea de a ne pocai. Fiecare in ce a ramas, aceea cugeta: unul la sticla cu bautura, altul la friptura de pe plita, altul la coroana lui, iar altii nici macar nu au capacitatea sa se mai gandeasca, la o asa impietrire sufleteasca ajungand. Fiecare este stapanit de patimile lui, iar cel care nu s-a luptat cu ele din timp, acela nu va gasi ajutor dumnezeiesc in vreme de prigoana. De aceea, Dumnezeu ne da semne ca sa venim in noi insine si sa ne pocaim. Sa mergem la duhovnici sa ne spovedim, sa fim impartasiti cu trupul si sangele lui Hristos care sa ne dea puterea de a cauta viata cea vesnica. Asa ca atunci, asa e si acum: in fata mirosea a pusca, in spate a crasma. Am ajuns la o asa stare de lucru incat toate aceste nebunii nu le mai poti opri. Mania lui Dumnezeu va veni asupra noastra spre a ne aduce la pocainta.

– Nu credeti ca este periculoasa pozitia Romaniei atata timp cat suntem aliatii Statelor Unite si ii avem in coasta pe rusi?

Citeşte şi Rusia AMENINŢĂ România: „Vom anihila flota militară românească”

– Asupra Romaniei se abate exact acelasi pericol ca in secolul precedent. Vecinii nostri vor sa ne sfasie in bucati: Ungaria sa ia Ardealul, Rusia Moldova. …Dumnezeu va ingadui sa fim saraciti, sa fim dati pe mana altor popoare, pentru ca noi nu am stiut sa cultivam via acestui neam si va lua via si o va da altor lucratori care vor aduce roada. …

Un conducator, fiu al Bisericii, nu se aliaza niciodata cu paganii, sau impotriva unor state ortodoxe. Il vedeti pe Stefan cel Mare, pe Mihai Viteazul sau pe Constantin Brancoveanu aliindu-se cu turcii? Asta inseamna sa iti vinzi credinta si neamul. Nu ca ceilalti ar fi mai ortodocsi. Pentru ca rusii, va mai povesteam eu, din razboiul trecut, tocmai de Pasti ne atacau sau de sarbatorile mai importante, chiar daca era o conventie intre noi sa nu atacam in perioada sarbatorilor. Dar atunci Rusia era sub stapanire atee, bolsevica. Acum insa totul este dirijat din umbra si se urmareste de fapt un razboi impotriva statelor ortodoxe… Inainte veneau directivele de la Moscova, acum vin de la Europa centrala.

Ce ne da noua Europa? Ne da saracie, ne da mizerie, globalizare, otrava. Europa pentru noi e mormantul Ortodoxiei, Europa pentru noi este moartea noastra si spirituala si materiala. Noi nu avem nevoie de Europa aceasta, care s-a transformat in noul socialism… Noi avem impresia ca Europa are un sistem democratic la baza, dar Europa este tot sovietizata, o Europa sovietica. Este acelasi mare lagar sovietic al Moscovei decat cu alta sapca, iar dincolo, in Occident, avem de-a face cu lagarul capitalismului. Noi nu trebuie sa facem parte din aceasta Uniune Europeana, ce se vrea o noua Uniune Sovietica. Aceste uniuni doresc o globalizare a statelor, ce ascund un plan dictatorial, de a se ajunge la banca unica, la moneda unica, pentru a ingradi cetateanul, pentru a centraliza puterea spre instaurarea noii ere.

– Credeti ca daca suntem acum aliati cu marea putere, America, vom primi sprijin in lupta cu ungurii sau dimpotriva?

– Dragii mei, noi nu ne-am sprijinit niciodata nici pe puterile Americii, nici pe puterile Rusiei si in nicio putere din lumea aceasta decat numai in acoperamantul Maicii Domnului si sub obladuirea puterilor ceresti. Noi parca am prevazut intotdeauna cuvintele Psalmistului: „Nu va nadajduiti spre boieri, spre fiii oamenilor in care nu este mantuire”. Dupa experienta pe care acest neam a avut-o de milenii aici, noi am ramas intotdeauna pe calea de mijloc a credintei si pe ea am mers, fara sprijinul acesta omenesc, si nu am avut straini de partea noastra. Ne-au promis si nu ne-au ajutat cu nimic. Dimpotriva, au uneltit impotriva noastra cat s-a putut ca sa ne distruga din ce in ce mai mult, dar nu le-a fost cu putinta. Pentru ca o Europa strategica nu se poate lipsi de cuvantul sfant al Romaniei.

Aici s-au izbit toate fortele Rasaritului, de apararea naturala a Carpatilor rasariteni; iar aici in ’44 am fost martor ocular cum s-au macinat toate puterile fiarei din Rasarit pana ce a venit tradarea de la Yalta si Malta. Rusii nu intrau la noi in tara daca nu era tradarea. Ca de obicei, in toate imprejurarile, cuceririle mari n-au stat in forta armelor, ci in forta tradarilor, a vanzarilor. Eu am crezut dintotdeauna ca in apararea noastra vin mai putin armele, decat orice alte posibilitati. Noi avem arma Duhului Sfant, avem sabia Duhului care ne ocarmuieste, ne pune in lumina si marturisirea adevarului. …Sa stiti ca noi putem fi strajerul Europei. O Europa fara o Romanie nu poate exista. Ortodoxia noastra romaneasca a ramas cam singura de straja, in splendoarea ei de demnitate si prestigiu. Asa ca: strajuiti bine! Neamul acesta nu si-a pierdut inca seva.