Profeţiile lui Nostradamus pentru 2018 sunt CUTREMURĂTOARE: Începe al Treilea Război Mondial şi va ţine 27 de ani

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018 implică numeroase evenimente teribile, care ne vor schimba planeta și inclusiv viața, așa cum o cunoaștem în prezent.

01 ian. 2018, 12:36
Profeţiile lui Nostradamus pentru 2018 sunt CUTREMURĂTOARE: Începe al Treilea Război Mondial şi va ţine 27 de ani

Unul dintre cei mai controversați profeți ai tuturor timpurilor a fost Nostradamus. În 1555, Michel de Nôtre-Dame, cunoscut ulterior sub numele de Nostradamus, scria prima sa carte cu profeții. Acestea sunt împărțite în mai multe centurii, iar fiecare profeție este codată într-un catren, adică o strofă cu 4 versuri.

Cutremure în mai multe zone ale globului

Una dintre țările vizate de cutremure în 2018 va fi China. Numeroase cutremure se vor produce pe teritoriul Chinei și acestea vor produce numeroase pagube. În timpul iernii lui 2018, o activitate ciudată se va înregistra în „centura de foc a Pacificului”, unde mai mulți vulcani vor erupe.

Vor exista taifunuri în China, Japonia și chiar în Australia. Rusia va fi afectată de fenomene meteorologice extreme și vor fi multe inundații.

Citeşte şi Pustnicul Zosima din munţii Rarău, PROFEŢII CUTREMURĂTOARE. „O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie…”

Vezuviu va erupe

Vezuviu este mai mult decât un vulcan și conform lui Nostradamus acesta va zgudui Italia din toate încheieturile. Experții sunt de părere că dacă Vezuviu va erupe atunci ne vom confrunta cu cea mai agresivă erupție vulcanică din toate timpurile.

Al Treilea Război Mondial

Un alt subiect interesant este cel despre Al Treilea Război Mondial. Profețiile lui Nostradamus sunt confuze cu privire la acest subiect sau cel puțin așa sunt interpretate.

„Marele război va începe în Franța și toată Europa va fi atacată, va fi lung și terifiant pentru toată lumea … și apoi în cele din urmă va exista pace, dar doar câțiva se vor bucura de ea”, scria Nostradamus într-unul din catrenele sale.

Citeşte şi Profeţia „Războinicilor Curcubeu” despre viitorul planetei

Nu se poate spune cu exactitate când va începe acest război mondial, dar experții vehiculează ideea că el va dura circa 27 de ani. Va izbucni în momentul în care o lumină mare va fi vizibilă pe cer. Este posibil să fie vorba despre o cometă sau poate explozia unei stele.

După cei 27 de ani de război, pacea va reveni pe planetă, dar pentru că vor rămâne extrem de puțini oameni, societatea se va schimba din temelii.

Iata şi alte profetiile lui Nostradamus pentru anul 2018:

– Liderul Bisericii Catolice va fi ucis.

– Terorismul va fi principala amenintare a anului.

– Incalzirea globala va starni multe conflicte armate.

– China va face o mutare strategica prin care va deveni lider mondial.

– O tara (se presupune Statele Unite) va intra intr-o era a incompetentei guvernamentale.

– Va avea loc un cutremur puternic in vestul Statelor Unite.

– America Latina se va confrunta cu schimbari importante la toate capitolele.

– Italia va atrage Europa intr-o criza economica majora.