Profeţiile Sfântului Serafim de Viriţa despre Rusia: „Multe ţări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista. Acesta este războiul despre care Sfânta Scriptură spune că va uni întreaga omenire”

Sfântul Serafim de Viriţa s-a născut într-o localitate din regiunea Iaroslav, din Rusia Centrală, şi este prăznuit de Biserica Ortodoxă în ziua de 21 martie. Acest sfânt a ajuns cunoscut în întreaga lumea pentru profețiile sale, împlinite la mulți ani după trecerea sa la cele veşnice.

16 mart. 2022, 08:27
Profeţiile Sfântului Serafim de Viriţa despre Rusia: „Multe ţări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista. Acesta este războiul despre care Sfânta Scriptură spune că va uni întreaga omenire”

Profeţiile Sfântului Serafim de Viriţa despre Rusia. Cuviosul Serafim a trăit între anii 1865-1949. La mormântul Sfântului Serafim de Virita se adună mii de pelerini, căutând binecuvântarea și mijlocirea lui înaintea lui Dumnezeu.

Acest mare sfânt al creştinătăţii a făcut o serie de profeţii mai cu seamă despre soarta ţării în care a văzut lumina zilei, dar şi despre restul lumii.

Profeţiile Sfântului Serafim de Viriţa despre Rusia

Cuviosul Serafim, pe care Dumnezeu îl hărăzise cu darul clarviziunii, a profeţit că multe ţări se vor întoarce împotriva Rusiei, ceea ce va contribui la unirea întregii omeniri. Iar lumea îşi va alege un guvern unic „care va fi antecamera împărăției lui Antihrist„.

Citeste si Reputat astrolog rus, previziuni devastatoare despre Vladimir Putin: „7 octombrie 2021 a fost ultima lui aniversare. Pacea se va instaura imediat după dispariţia lui”

Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată în bucăți. La început, o vor împărți, iar apoi vor începe să jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei și va da partea ei răsăriteană, până la o vreme, în stăpânirea Chinei.

Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni în Rusia; se vor face căsătorii mixte, iar în final, prin viclenie și perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, până la Urali. Când China va voi să treacă mai departe, Occidentul se va opune și nu va permite.

Multe țări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând o mare parte din pământurile sale. Acesta este războiul despre care spun Sfânta Scriptură și proorocii că va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. Oamenii vor înțelege că nu se poate trăi așa pe mai departe, fiindcă tot ce este viu va pieri, și vor alege un guvern unic, care va fi antecamera împărăției lui Antihrist.

Apoi vor începe prigoanele asupra creștinilor; când, în adâncul Rusiei, vor ieși primele eșaloane din orașe trebuie să se grăbească cineva să iasă între primii, căci mulți dintre cei ce vor rămâne vor pieri„, a profeţit Sfântul Serafim de Virita potrivit crestinortodox.ro

Citeste si Profeţiile lui Rasputin despre al Treilea Război Mondial, un război nuclear. Călugărul rus l-a „văzut” mai cumplit decât precedentele două: „Puţini oameni vor supravieţui”