Profețiile sumbre ale bătrânilor athoniți despre Vladimir Putin: Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată!

O previziune veche a bătrânilor athoniți pare să vorbească despre soarta de care va avea parte Rusia.

11 mart. 2022, 12:34
Profețiile sumbre ale bătrânilor athoniți despre Vladimir Putin: Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată!

Profețiile sumbre ale bătrânilor athoniți despre Vladimir Putin. Aceștia spun că țara va fi distrusă și o parte din ea va fi cedată Chinei, pentru o perioadă de timp.

Profețiile sumbre ale bătrânilor athoniți despre Vladimir Putin: Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată!

”Când Orientul capătă putere, totul va fi instabil. Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată. Mai întâi va fi împărțită, iar apoi vor începe să jefuiască bogăția. Occidentul va contribui cu orice fel la distrugerea Rusiei și va ceda partea de Est a acesteia Chinei pentru o vreme. Furtuna va trece peste țara Rusiei. Domnul va ierta poporul rus. Mânăstirile vor fi redeschise peste tot. Rusia își va învige dușmanul. Iar peste timp se va contopi cu alte țări slave și vor face acel mare ocean de care Dumnezeu a vorbit din cele mai vechi timpuri. Toate națiunile vor fi înfricoșate.

Constatinopil și Ierusalim vor fi călăuzite de forțe din Rusia. Țarul rus va fi Anticristul însuși, iar sub domnia lui Rusia va fi cel mai puternic popor din toate celelalte țări.

Vor veni vremuri când corupția și decăderea moravurilor tinerilor își vor atinge limitele finale, aproape că nu vor mai rămâne necorupte. Ei vor considera că totul va rămâne nepermis pentru a satisface mofturile și poftele, căci își vor vedea pedepsirea. Se vor strânge în companii, bande, vor fura, vor fi desfrânați, dar va veni vremea când va fi o voce a lui Dumnezeu când tinerii vor înțelege că e imposibil să trăiești așa și vor merge la credință în diverse feluri. Cei care înainte au fost păcătoși, corupți, bețivi, se vor îndrepta către biserici și vor simți o mare poftă de viață. Mulți dintre ei se vor călugări, vor deschide mănăstiri. Bisericile vor fi pline de credincioși și majoritatea tineri.”, se arată în previziunile bătrânilor athoniți.

Citește și: Profețiile despre cel de-Al Treilea Război Mondial încep să se adeverească. Ce au prezis Nostradamus și Baba Vanga despre România şi cine câştigă războiul
 

Batranul Daniel din Katounakia Sfantului Munte zicea: “Diavolul nu se bucura nicicand mai mult decat atunci cand sta de vorba cu omul care-si cultiva propria sa mandrie, fie acesta teolog, erudit sau mare ascet. Dimpotriva, se teme de omul smerit si ascultator”.

2. Diavolul este peste tot. Batranul Iosif atragea atentia luptatorilor asupra urmatorului lucru: “Ascuns si intrarmat pana-n dinti, vrajmasul se afla in suflet, in trup si-n imprejurimi. Nu lasa sa treaca nici un prilej pentru a incerca sa-l subjuge pe om si sa-l ispiteasca in credinta lui. In functie de circumstante, diavolul ataca si se opune hotararilor noastre. Tinta lui principala, in acelasi timp, este sa-l loveasca pe om in credinta sa si sa-l faca sa treaca la tradare si renegare. Daca a reusit, el taie zelul si ravna. Cu credinta se face totul, dar cu credinta pusa in lucrare. Daca credinta este clatinata, totul se clatina si linia frontului slabeste”.

Citește și: Profeţiile lui Rasputin despre al Treilea Război Mondial, un război nuclear. Călugărul rus l-a „văzut” mai cumplit decât precedentele două: „Puţini oameni vor supravieţui”