Profitul uriaş pe care soţia lui Marian Godină l-a obţinut de pe urma vânzării unor cărucioare pentru copii: „Succesul se datorează persoanelor care au comentat negativ”

Cu câteva zile în urmă, Marian Godină a făcut o postare promoţională pe contul personal de Facebook. Celebrul poliţist şi-a fotografiat fetiţa în vârstă de câteva luni într-un cărucior marca Thule care costă nu mai puţin de... 3.200 de lei. După cum era de aşteptat, comentariile critice nu au lipsit, mulţi comentatori spunând că nu şi-ar permite niciodată un asemenea produs.

29 nov. 2022, 23:46

Marian Godină a povestit că soţia lui, fiind mulţumită de performanţele căruciorului, a decis să vândă modelul și în magazinul ei online. A vândut nu mai puţin de 42 de cărucioare, profitul ei fiind de 16.800 lei. Iar succesul s-ar fi datorat, spune Godină, comentariilor negative de pe Facebook.

Cu o zi înainte, Godină a povestit despre lucrurile necesare pe care a considerat, împreună cu soția, că a trebuit să le cumpere pentru micuța Maria. Printre acestea s-a aflat și un cărucior Thule, despre care a spus că, fiind mulțumită de el, soția sa s-a gândit să-l vândă și pe magazinul ei online.

Cu un astfel de cărucior îți permiți să urci până în Postăvaru”, a scris Godină pe Facebook cu o zi înainte.

Ce profit a avut soţia lui Marian Godină de pe urma vânzării unor cărucioare pentru copii

După postarea de aseară, cea cu căruciorul Thule pe care l-am promovat, recunosc că am fost necăjit să citesc comentariile în care eram jignit și făcut în toate felurile. Dar acum sunt mai bine, deoarece am realizat că sunt totuși un biet milițian, așa cum mi-au spus mulți și că nu-s în stare nici să fac un calcul matematic fără calculator. Mi-am dat seama de asta acum, spre seară, când am aflat că de ieri până azi s-au vândut 42 de cărucioare, iar la fiecare cărucior vândut Georgiana are un profit de aproximativ 400 de lei. Nu am fost în stare să calculez cât fac 400×42.

Deși mie nu mi se pare și mă așteptam la vânzări mai mari, colaboratorii i-au spus soției mele că e un succes enorm și că, din experiența lor în marketing, acesta se datorează în special persoanelor care au comentat negativ la postare, păstrând-o astfel în vizorul publicului. Dacă o fi așa, țin să le mulțumesc pentru asta! Mulțumesc!”, a scris Godină pe Facebook.