PROGNOZA METEO. Vreme rece şi închisă în toată ţara. În ce zone se va depune strat de zăpadă

Publicat: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 15:10 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 15:10 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte în continuare. Săptămâna viitoare va fi predominată de vreme închisă, se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsori. Un fenomen care va da şoferilor bătăi de cap va fi poleiul. 

Foto: arq.ro

PROGNOZA METEO. LA NOAPTE, 13 – 14.01. Cerul va fi variabil în nord-vestul și centrul țării și mai mult noros în rest. Pe arii restrânse va ninge slab, iar în Banat și Crișana, la începutul intervalului, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ploaie. Vântul va avea intensificări temporare în sudul și sud-estul teritoriului, iar izolat și în centru și nord-vest, cu viteze de 45...55 km/h, mai mari pe litoral, unde vor fi rafale de 60...70 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și -2 grade.

Citeşte şi Avertizare COD GALBEN de vreme severă imediată

PROGNOZA METEO. BUCUREŞTI: Cerul va fi noros, iar vântul va mai prezenta unele intensificări, cu viteze la rafală de 45...50 km/h. Temperatura minimă va fi de -5...-4 grade.

PROGNOZA METEO. DUMINICA, 14.01.Vremea va continua să se răcească, devenind geroasă noaptea, local, în nordul, nord-estul și centrul țării, precum și în Subcarpații Getici. Cerul va avea înnorări în jumătatea de sud a țării, unde local va ninge slab, iar în rest va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte, se vor semnala fulguieli trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Bărăgan și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în depresiuni și 2...3 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -18 grade.

PROGNOZA METEO. BUCUREŞTI.....Vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, favorabil fulguielii spre sfârșitul intervalului. Vântul va mai prezenta unele intensificări la începutul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -8...-7 grade.

PROGNOZA METEO. LUNI, 15.01......Vremea va fi geroasă dimineața și noaptea, local, în nordul, nord-estul și centrul țării, precum și în Subcarpații Getici. În regiunile sudice și sud-estice vor fi înnorări și local va ninge slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -19 grade în estul Transilvaniei și -2 grade în sudul Banatului și pe litoral.

PROGNOZA METEO. BUCUREŞTI......Vremea va fi rece. Cerul va avea înnorări și, trecător, va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade.

PROGNOZA METEO. MARTI, 16.01......Vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. În zona de munte și în Transilvania vor predomina ninsorile, în timp ce în rest vor fi mixte. Local, mai ales în cursul nopții, se va depune polei, cu precădere în regiunile sudice. Vântul va prezenta unele intensificări în jumătatea de nord a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia și 6 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade.

BUCUREŞTI...........Cerul va fi noros și temporar, mai ales în cursul nopții, se vor semnala precipitații mixte, ce vor depune polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 0...1 grad, iar cea minimă de -4...-2 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO: Ninsori, vânt puternic şi temperaturi sub pragul de îngheţ în aproape toată ţara. Când începe să ningă la Bucureşti

PROGNOZA METEO. MIERCURI, 17.01.......Vremea va fi în general închisă. Temporar vor fi precipitații, mixte în jumătatea de sud a țării și predominant ninsori în rest, favorizând izolat depunerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar temporar și în restul teritoriului, dar mai ales în sud și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade.

BUCUREŞTI........Vremea va fi închisă. Temporar vor fi precipitații mixte, iar vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. La începutul intervalului vor mai fi condiții de polei.

JOI, VINERI, SAMBATA, 18 – 21.01......Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată, îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării.

BUCUREŞTI...........Vremea va intra într-un proces de încălzire. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în prima zi.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ninsori bucuresti polei prognoza meteo prognoza meteo saptamana 15-21 ianuarie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 ian 08:01
Răspunde | Votează email 0 email
VARVARA FILOFTEIA IUSTINA
MAGAZINUL U BOOT ICH HABE MEINE AUGEN AN FISCH-RESPEKTIV ICH SEHE MIT DIE FISCHE ;MAGAZIN SPA -WIR SCHWARMEN IHRE FÜ?E MIT FISCHE-VINDECAREA PACATOSULUI CARE BAGA MANA FEMEILOR SUB FUSTA IN PARTEA DIN SPATE PRIN RUGACIUNE SI PRIN PRIVAREA DE DREPTURI IN SOCIETATE SI NU PRIN CASTRARE:
13 ian 19:23
Răspunde | Votează email 0 email
STATIUNEA PALTINIS STEJARIS
MULTUMESC: MAI VREAU: E BINE CA MA TINE SUP DB: E SUPARATA STATIUNEA; NU SE POATE SATURA DE PLATI:E SUFERINDA:
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H