PROGNOZA METEO 1-2 mai. Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, precum și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

30 apr. 2021, 18:15
PROGNOZA METEO 1-2 mai. Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

PROGNOZA METEO 1-2 mai. SAMBATA Vremea va continua să se încălzească, dar va fi în general instabilă. Îndeosebi din orele amiezii în jumătatea de nord a țării, iar spre seară și noaptea și în regiunile sudice, vor fi înnorări temporar accentuate și perioade în care, local, se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel încât în intervale scurte de timp, pe arii restrânse, cantitătile de apă vor fi însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade. Pe litoral, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă.

BUCUREȘTI Vremea va deveni deosebit de caldă pentru începutul lunii mai, dar și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și noaptea, când vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO 1-2 mai. DUMINICA Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, dar și în general instabilă. Mai ales după-amiaza și seara, vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în jumătatea de nord a țării și pe spații mai mici în rest. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor fi, pe arii restrânse, mai însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16…20 de grade pe litoral până spre 30…31 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade. Izolat, mai ales dimineața, pe litoral se va semnala ceață.

Vremea de Paşte 2021. Temperaturi de vară şi ploi torenţiale în weekend
BUCUREȘTI Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO. LUNI Valorile termice vor scădea în toate regiunile, chiar semnificativ în cele din vest, centru şi nord unde vremea va deveni mai rece decât normal; în sud şi sud-est însă regimul termic va fi apropiat şi local uşor peste cel specific datei. În estul şi în sud-estul ţării, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin nebulozitate temporar accentuată şi local averse şi descărcări electrice; izolat ploile pot avea caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindină. Înnorări temporare şi ploi în general slabe vor fi pe alocuri şi în zonele de deal şi de munte, în nord-vest şi în centru. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile izolate. În cursul nopţii, în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona montană înaltă, dar local şi în sud şi sud-vest, în zonele centrale şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 11…12 grade în Maramureș și 26…27 de grade în sudul Munteniei și partea continentală a Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse în general între 2 şi 12 grade.

BUCUREȘTI Deși valorile termice vor fi în scădere uşoară față de zilele precedente, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obișnuit la începutul lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări temporare pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO. MARTI Valorile de temperatură vor fi mai scăzute decât cele climatologic specifice datei în majoritatea zonelor şi doar în sud vest se vor situa în jurul normelor. Astfel, cele maxime se vor încadra în general între 14 şi 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade, mai mici, spre -1 grad, în depresiunile intramontane. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și va ploua slab local în zonele montane şi submontane şi în nord-vest şi pe areale restrânse în sud şi în centru. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, unde trecător vor fi posibile precipitaţii mixte. Izolat se va semnala ceaţă.

BUCUREȘTI Vremea se va răcori, astfel că valorile termice se vor situa uşor sub normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, cu valori în creştere în jumătatea de sud-est şi cu alternanţe termice de la o zi alta în restul teritoriului. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în vest, centru şi nord.

PROGNOZA DE PAŞTE 2021. Val de praf saharian în weekend şi furtuni violente


loading...
Partenerii noștri