Prognoza meteo 1 noiembrie. Temperaturi de vară cu o lună înainte de Moş Nicolae, termometrele vor indica până la 26 de grade

Deşi mai sunt mai puţin de două luni până la Crăciun, vremea continuă să fie caldă. Termometrele vor indica temperaturi maxime de până la 26 de grade Celsius la început de noiembrie.

31 oct. 2022, 16:08
Prognoza meteo 1 noiembrie. Temperaturi de vară cu o lună înainte de Moş Nicolae, termometrele vor indica până la 26 de grade

Prognoza meteo 1 noiembrie. La noapte, în vest, centru și nord local va fi nebulozitate joasă sau ceață, izolat posibil asociată cu burniță, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade.

București. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 9…10 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 6 grade.

 

Prognoza meteo 1 noiembrie – MARTI
Regimul termic va fi caracterizat de valori în marea lor majoritate comparabile cu cele din intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 2 și 13 grade. Local la începutul zilei și pe arii restrânse noaptea în vest, centru și nord va fi nebulozitate joasă sau ceață asociate izolat cu burniță sau ploaie slabă, iar în restul intervalului și al teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile astfel de fenomene. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă.

București. Vremea va fi frumoasă și cu mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru 31 octombrie – 13 noiembrie. Temperaturi de până la 26 de grade la început, apoi vremea se răceşte

 

Prognoza meteo MIERCURI
Vremea va fi caldă pentru această perioadă, iar în sud și sud-est deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei în sud și sud-est, iar în rest vor fi înnorări și doar pe alocuri va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă, iar ziua pe arii restrânse în sud-vest și nord-est. Dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

București. Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei și va avea unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

 

Prognoza meteo JOI
Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe alocuri ploi slabe, cu o probabilitate mai mare ziua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în prima parte a intervalului în Moldova, apoi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 23 de grade, iar cele minime, în general, între -1 și 11 grade.

București. Vremea se va menține caldă pentru această dată, deși valorile termice vor fi în scădere. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…20 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO IARNĂ 2022-2023. Când şi unde va ninge abundent de Crăciun. Vortexul aduce schimbări majore

 

Prognoza meteo VINERI
Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în majoritatea zonelor țării. Cerul, variabil pe parcursul zilei, se va înnora treptat și va ploua local în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe alocuri în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade.

București. Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 21 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.