Prognoza meteo 10 noiembrie 2022. Temperaturi peste medie în majoritatea zonelor țării

Prognoza meteo 10 noiembrie 2022. Vremea va fi caldă pentru această dată, iar pe parcursul zilei şi în general frumoasă, cu cer variabil, anunță meteorologii.

09 nov. 2022, 22:06
Prognoza meteo 10 noiembrie 2022. Temperaturi peste medie în majoritatea zonelor țării

Prognoza meteo 10 noiembrie 2022, la noapte, în țară

Cerul va fi variabil, iar local în Transilvania, în Moldova şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, va fi ceaţã sau nebulozitate joasã stratiformã. În a doua parte a intervalului cerul se va înnora în nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa în general între 0 şi 9 grade.

Prognoza meteo 10 noiembrie 2022, la noapte, în București

Cerul va fi mai mult senin, iar în a doua parte a intervalului va creşte probabilitatea pentru ceaţã sau nebulozitate joasã stratiformã. Vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 3…6 grade.

Prognoza meteo 10 noiembrie 2022, joi, în țară

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, iar pe parcursul zilei şi în general frumoasã, cu cer variabil. Nebulozitatea prezentã în prima parte a intervalului în regiunile nord-vestice va determina pe arii restrânse ploi slabe, apoi se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a ţãrii, iar ploi se vor semnala în Transilvania, în Maramureş, în Moldova, local în Oltenia şi pe suprafeţe mai mici în Banat, Crişana şi Muntenia. La altitudini în general de peste 1800 m, trecãtor, vor fi şi precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 55…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade. Pe alocuri, mai ales la începutul zilei, va fi ceaţã.

Prognoza meteo 10 noiembrie 2022, joi, în București

Vremea se va menţine caldã. Pe parcursul zilei, în primele ore, vor fi condiţii pentru nori joşi sau ceaţã, apoi cerul va fi mai mult senin. Noaptea se va înnora treptat. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 7…8 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã spre 4 grade.