Prognoza meteo 11 martie 2024. Ploile cuprind întreaga ţară, dar vremea rămâne foarte caldă. Maximele ating 20 de grade

Vremea va fi predominant închisã şi va ploua în toatã ţara. Temperaturile maxime vor ajunge până la 20 de grade, cele minime până la 9 grade.

10 mart. 2024, 14:33
Prognoza meteo 11 martie 2024. Ploile cuprind întreaga ţară, dar vremea rămâne foarte caldă. Maximele ating 20 de grade

Prognoza meteo 11 martie 2024. La noapte, în ţară, nebulozitatea se va extinde treptat în toatã ţara şi va ploua slab în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, local în Oltenia şi Moldova şi izolat în Muntenia. La altitudini mari la munte, precipitaţiile vor fi sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona înaltã din vestul Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depãşi 70…80 km/h, dar şi în regiunile vestice şi nord-vestice, cu viteze în general de 45…55 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între -2 şi 10 grade, cu cele mai mari valori în Dealurile de Vest. Pe alocuri, mai ales în regiunile extracarpatice, se va forma ceaţã.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Prognoza meteo 11 martie 2024

În ţară, vremea va fi predominant închisã şi va ploua în toatã ţara, iar în zona montanã înaltã, precipitaţiile vor fi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Izolat în regiunile sud-vestice şi în zonele montane, cantitãţile de apã vor depãşi 15…20 l/mp. Vântul va avea intensificãri temporare în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 45…60 km/h, iar la altitudini mari la munte, rafalele vor depãşi 80…90 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei şi 20 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade. Cu totul izolat se va forma ceaţã.

În Bucureşti, vremea va fi închisã şi temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri pe parcursul zilei şi în prima parte a nopţii (viteze în general de 35…45 km/h). Temperatura maximã se va situa în jurul a 15 grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade.

Citeste si Accuwheater a actualizat hărţile. Vom încinge grătarele sau vom deschide umbrelele de 1 Mai şi Paşte 2024?

Prognoza meteo 12 martie 2024

În ţară, cerul va avea înnorãri şi va ploua pe arii extinse în jumãtatea de est a ţãrii, în zonele montane şi submontane şi local în rest. Vor fi mai ales averse, izolat însoţite de descãrcãri electrice. La altitudini mari la munte, precipitaţiile vor fi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Pe alocuri, cantitãţile de apã vor depãşi 15…20 l/mp, în special în nord-est şi la munte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare pe parcursul zilei în vest, nord-est şi sud-est, cu viteze în general de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 6 şi 16 grade, iar cele minime între 1 şi 7 grade. Pe arii restrânse noaptea se va forma ceaţã.

În Bucureşti, vremea se va menţine închisã şi temporar va mai ploua slab. Vântul va sufla moderat ziua, însã noaptea va slãbi în intensitate. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Prognoza meteo 13 martie 2024

În ţară, înnorãrile vor persista în majoritatea zonelor şi local va ploua. Vor fi mai ales averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice. La munte, la altitudini de peste 1500 m precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-vest. Valorile termice vor fi peste cele normale la aceastã datã, astfel încât maximele se vor încadra între 6 şi 16 grade, iar minimele între 1 şi 7 grade. Pe alocuri va fi ceaţã.

În Bucureşti, înnorãrile vor persista şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 12 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo 14 martie 2024

În ţară, cerul va fi mai mult noros şi local va ploua, cu probabilitate mai mare în centrul şi sudul ţãrii. La munte, la altitudini în general peste 1500 m precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-vestice. Valorile termice vor fi în continuare peste cele normale pentru a doua decadã a lunii martie, cu maxime între 6 şi 15 grade şi minime între 0 şi 6 grade. Vor fi condiţii de ceaţã.

În Bucureşti, cerul fi mai mult noros şi va ploua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar minima de 4…6 grade.

Citeste si Nopţi cu îngheţ şi brumă. Martie vine cu episoade de iarnă veritabilă, dar şi cu zile tropicale şi furtuni violente cu grindină, tunete şi fulgere

Prognoza meteo 15, 16, 17 martie 2024

În ţară, valorile termice vor fi în creştere mai ales spre finalul intervalului. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în regiunile intracarpatice.

În Bucureşti, valorile termice vor fi în creştere îndeosebi spre sfârşitul intervalului. Probabilitatea de ploaie va fi în scãdere.