PROGNOZA METEO 11 octombrie 2022. Ploi la deal şi la munte, dimineaţa ceaţă densă în toate regiunile

Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud-vest a țării, unde doar izolat vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa între 1 și 10 grade. Pe arii restrânse se va forma ceaţă, iar în nordul Moldovei vor fi condiții de brumă.

10 oct. 2022, 15:36
PROGNOZA METEO 11 octombrie 2022. Ploi la deal şi la munte, dimineaţa ceaţă densă în toate regiunile

PROGNOZA METEO MARTIÎN ȚARĂ

Valorile termice vor fi în general apropiate de mediile specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe pe arii restrânse îndeosebi în regiunile sudice și în extremitatea nordică. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 21 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceaţă, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile intracarpatice.

BUCUREȘTI
Cerul va avea înnorări temporare, iar în orele serii și ale nopții va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Prognoza meteo. Urmează două săptămâni cu haine groase, scad temperaturile în toată ţara

PROGNOZA METEO MIERCURI
ÎN ȚARĂ
Cerul va fi temporar noros și va ploua local în zonele de deal și de munte și în centrul țării si izolat în rest, dar cu o probabilitate mai mare în sud-vest și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice, astfel că maximele vor fi cuprinse general între 15 și 20 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri se va forma ceață sau nebulozitate stratiformă.

BUCUREȘTI
Cerul va fi temporar noros și mai ales pe parcursul zilei se mențin condițiile de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI
ÎN ȚARĂ
Valorile termice se vor situa sub cele normale în nord-estul țării și vor fi apropiate de acestea în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi în zona Carpaților Meridionali și Orientali, în Moldova, local în Transilvania și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, cu o probabilitate mai mare în intracarpatic, pe arii restrânse va fi ceață, anunţă ANM.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când va crește probabilitatea ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo iarnă 2022-2023. Mega-erupţia unui vulcan aduce anomalii termice, cu coduri roşii, temperaturi siberiene, dar şi zile cu căldură excesivă

PROGNOZA METEO VINERI
ÎN ȚARĂ
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi local în centru, est și sud-est, precum și la munte și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 10…11 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA, DUMINICA, LUNI
ÎN ȚARĂ
Valorile termice se vor situa, în marea lor majoritate, în jurul celor normale pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată la începutul intervalului, potrivit ANM.

BUCUREȘTI
Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în prima zi din interval.