Prognoza meteo 12 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la început de weekend

Valorile termice diurne se vor situa în general peste cele normale pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 8 și 16 grade, anunță meteorologii pentru data de 12 noiembrie 2022.

11 nov. 2022, 23:37
Prognoza meteo 12 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la început de weekend

Prognoza meteo 12 noiembrie 2022, la noapte, în țară 

Cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice unde pe alocuri va ploua mai ales în primele ore. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

Prognoza meteo 12 noiembrie 2022, la noapte, în București

Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo 12 noiembrie 2022, sâmbătă, în țară

Valorile termice diurne se vor situa în general peste cele normale pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 8 și 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale intervalului în regiunile sudice, unde doar izolat va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 8 grade. Cu precădere dimineața și noaptea, în zonele joase de relief local se va forma ceață.

Prognoza meteo 12 noiembrie 2022, sâmbătă, în București

Valorile termice diurne vor fi ușor mai mari față de mediile multianuale, cu o maximă de 13…14 grade. Cerul va avea înnorări mai ales la începutul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 3…4 grade, mai scazută spre 1 grad în zona periurbană. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 13 noiembrie 2022, duminică, în țară

Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în general peste mediile multianuale specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasă sau ceață la începutul zilei și noaptea în zonele joase de relief unde izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

Prognoza meteo 13 noiembrie 2022, duminică, în București

Valorile termice diurne vor fi mai mari față de cele specifice perioadei, cu o maximă de 15…17 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 2…4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.