Prognoză meteo 13 decembrie 2021. Răcire semnificativă a vremii. Ninsorile se extind

Vremea se va răci semnificativ şi va fi în general închisă. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare în est și parțial în centru și mai ales ploi în sud.

12 dec. 2021, 16:21
Prognoză meteo 13 decembrie 2021. Răcire semnificativă a vremii. Ninsorile se extind

Prognoză meteo 13 decembrie 2021. La noapte, cerul va fi mai mult noros, iar temporar se vor semnala precipitații, local predominant sub formă de ploaie în est și doar ploi în sud-est și pe arii restrânse mixte în restul teritoriului. Izolat vor fi condiții de polei.

La munte, mai ales la altitudini de peste 1700 m va continua să ningă și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 9 grade. B

În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros și trecător, cu probabilitate mai mare în a doua parte a nopții, va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade.

Prognoză meteo 13 decembrie 2021

În ţară, vremea se va răci, semnificativ în regiunile sud-estice și centrale. Cerul va fi noros, iar temporar se vor semnala precipitații slabe pe arii restrânse, mai ales sub formă de ploaie în sud și sud-est și predominant ninsori în rest.

Citeste si PROGNOZA METEO. Cum vor fi Crăciunul şi Revelionul. Ce anunţă meteorologii pentru prima lună de iarnă

La munte va ninge. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și în estul Munteniei și cu totul izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 11 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea se va răci și va fi închisă. Temporar va ploua slab, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Prognoză meteo 14 decembrie 2021

În ţară, vremea va fi în general închisă, iar pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare în est și parțial în centru și mai ales ploi în sud. La munte va ninge. Izolat se mențin condițiile de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile estice și sud-estice, cu viteze mai mari pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime în general între -4 și 2 grade. Noaptea, pe alocuri se va forma ceaţă.

În Bucureşti, vremea se va menține închisă și temporar va mai ploua slab în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoză meteo 15 decembrie 2021

În ţară, în regiunile extracarpatice vor fi înnorări, mai persistente în sud-est, unde aria precipitațiilor va fi în extindere, cu o probabilitate mai mare pe parcursul nopții, în timp ce în restul țării cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse în centru se vor semnala precipitații.

În zona montană va ninge, iar în restul teritoriului la început vor fi ploi și lapoviță, apoi mai ales ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime între -7 și 1 grad. Dimineața și noaptea pe alocuri se va forma ceață.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros, iar trecător se vor semnala precipitații slabe, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de -1…1 grad. În primele ore din interval și spre sfârșitul acestuia vor fi condiții de ceață.

Prognoză meteo 16 decembrie 2021

În ţară, vremea va fi în general închisă și temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea se vor semnala la începutul zilei în sud-est și nord, apoi se vor extinde treptat și vor fi mixte în zonele joase de relief și ninsori la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în est și în zona de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 7 grade, iar cele minime între -3 și 3 grade. Dimineața și noaptea pe alocuri se va forma ceață.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de -1…1 grad. Mai ales la începutul intervalului vor fi condiții de ceață.

Prognoză meteo 17, 18, 19 decembrie 2021

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Vor fi condiții pentru precipitații mai ales în prima jumătate a intervalului.


loading...
Partenerii noștri