Prognoza meteo 13 noiembrie. Vreme rece şi ploi la final de săptămână. Noaptea şi dimineaţa se va semnala ceaţă

Vremea se răceşte, iar temperaturile maxime nu vor mai depăşi 15 grade sâmbătă, respectiv 14 grade duminică. Ceaţa îşi va face simţită prezenţa noaptea şi dimineaţa. De duminică apar şi ploile.

12 nov. 2021, 16:00
Prognoza meteo 13 noiembrie. Vreme rece şi ploi la final de săptămână. Noaptea şi dimineaţa se va semnala ceaţă

Prognoza meteo 13 noiembrie. La noapte, în special la deal și la munte, cerul va fi mai mult senin,
dar în rest local va fi ceață sau nebulozitate de nivel jos. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, iar din a doua parte a nopții, probabilitatea de formare a ceții sau a norilor de nivel jos vor fi în creștere. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade, mai coborâtă în zona preorășenească până în jurul a -1 grad.

Prognoza meteo 13 noiembrie – SAMBATA. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate de nivel jos ce va persista în special dimineața și noaptea în regiunile extracarpatice, unde se va semnala și ceață, iar izolat și burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade, mai scăzute acolo unde ceața va persista, iar cele minime, în general în creștere față de nopțile anterioare vor fi cuprinse între -4 și 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei dar și mai ridicate pe litoral.

BUCUREȘTI Ziua, cerul va fi parțial noros, iar noaptea va predomina nebulozitatea de nivel jos.
Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 2…5 grade.
Dimineața și noaptea, probabilitatea pentru ceață va fi ridicată.

Citeşte şi: Prognoza meteo lunară. Cum va fi vremea de Ziua Naţională şi de Moş Nicolae

Prognoza meteo DUMINICA

Nebulozitatea de nivel jos, stratiform va persista în regiunile extracarpatice, unde mai ales în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe și burniță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și pe alocuri, dimineața și pe parcursul nopții, va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 14 grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral.

BUCUREȘTI. Nebulozitatea stratiformă va persista în cea mai mare parte a intervalului și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 3…6 grade, potrivit ANM.

Prognoza meteo LUNI

Vremea va fi predominant închisă în sudul și estul țării, unde nebulozitatea de nivel jos va persista și trecător se vor semnala ploi slabe sau burniță. În restul teritoriului vremea va fi frumoasă, cu cer variabil, iar dimineața și noaptea, pe spații mici vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud, sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 13 grade, iar cele minime între -1 și 8 grade.

BUCUREȘTI Vremea va fi închisă, cu nori de nivel jos și trecător cu burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Citeşte şi: A nins ca în poveşti în ultimele ore în zona montană din România. Stratul de zăpadă măsoară 21 cm la Bâlea Lac

Prognoza meteo MARTI

Vremea se va menține închisă în regiunile sudice și parțial în cele estice unde nebulozitatea joasă va persista și trecător se vor mai semnala ploi slabe sau burniță. În restul țării vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil și pe spații mici condiții de ceață dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sudice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREȘTI Vremea se va menține închisă, cu nebulozitate de nivel jos, iar ziua vor mai fi condiții de burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în
jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.