Prognoza meteo 14 octombrie. Vreme caldă, cu temperaturi de până la 22 grade. Unde va ploua

Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, temperaturile ajung în unele zone chiar și până la 22 de grade. În centrul tării și la munte vor mai fi reprize scurte de ploaie și ceață.

14 oct. 2022, 00:04
Prognoza meteo 14 octombrie. Vreme caldă, cu temperaturi de până la 22 grade. Unde va ploua

Prognoza meteo 14 octombrie. La noapte, cerul va avea înnorări temporare în estul și parțial în centrul și sudul țării și va fi variabil spre mai mult senin în rest. Vor fi ploi slabe, pe arii restrânse în Moldova, Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei și izolat în Transilvania, precum și la munte, unde la altitudini foarte mari vor fi posibile precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade. În zonele joase de relief din centru și pe spații mai mici și în cele din vest și sud se va forma ceață.

BUCUREȘTI. Cerul va avea unele înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade.

 

Prognoza meteo 14 octombrie VINERI

Vremea va fi normală sub aspect termic în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil, temporar noros în sudul, estul și centrul țării și îndeosebi în cursul zilei va ploua slab, pe arii restrânse în zonele montane și submontane și izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în Transilvania, Moldova și Muntenia. Pe crestele Carpaților Orientali vor mai fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud, sud-est și în extremitatea de nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud și sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe spații mici va fi ceață.

BUCUREȘTI. Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent, astfel maxima se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar minima va fi de 7…8 grade. Cerul va avea înnorări temporare și trecător, ziua, vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, potrivit ANM.

Citeşte şi: Prognoza meteo. Urmează două săptămâni cu haine groase, scad temperaturile în toată ţara

 

Prognoza meteo SAMBATA
Vremea va fi în general frumoasă și în continuare apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea în cele vestice și nord-vestice, dar numai izolat, cu precădere în zona de munte, în prima parte a intervalului va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în extremitățile de sud-vest, nord-est și sud-est ale țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, mai scăzute spre 0…1 grad în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREȘTI. Vremea va fi în general frumoasă și normală termic pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

 

Prognoza meteo DUMINICA
Vremea va fi frumoasă și apropiată de normal din punct de vedere termic, exceptând regiunile vestice și nord-vestice unde după orele prânzului va fi mai cald decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 și 10 grade. Dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.

BUCUREȘTI. Vremea va fi frumoasă și normală termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…6 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo iarnă 2022-2023. Mega-erupţia unui vulcan aduce anomalii termice, cu coduri roşii, temperaturi siberiene, dar şi zile cu căldură excesivă

 

Prognoza meteo LUNI
Vremea se va menține frumoasă și cu precădere în vestul, centrul și nordul țării, la orele amiezii va fi și mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 3 și 10 grade. Dimineața și noaptea, izolat, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI. Vremea va fi în continuare frumoasă și normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…20 de grade, iar cea minimă de 4…7 grade.