Prognoza meteo 14 noiembrie 2021. Vreme în general închisă, cu ceaţă. Izolat, condiţii de burniţă

În perioada următoare, vremea va fi în general închisă. Se va semnala ceaţă pe arii restrânse. Trecãtor vor mai fi condiţii de burniţã.

13 nov. 2021, 14:30
Prognoza meteo 14 noiembrie 2021. Vreme în general închisă, cu ceaţă. Izolat, condiţii de burniţă

Prognoza meteo 14 noiembrie 2021. La noapte, în ţară, în regiunile extracarpatice aria de nebulozitate joasã se va extinde treptat, iar pe arii restrânse se va semnala ceaţã, posibil asociatã cu burniţã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, îndeosebi din Transilvania, local se va semnala ceaţã.

Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri în sudul Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 şi 7 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã la -8 grade, dar şi mai ridicate în Dobrogea pânã spre 8…10 grade.

La noapte, în Bucureşti, cerul va fi noros, iar trecãtor mai ales spre dimineaţã vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 5…6 grade.

Citeste si Prognoza meteo lunară. Cum va fi vremea de Ziua Naţională şi de Moş Nicolae

Prognoza meteo 14 noiembrie 2021

În ţară, în regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisã, cu nebulozitatea de nivel jos şi pe arii restrânse ceaţã, iar mai ales noaptea, trecãtor se vor semnala ploi slabe şi burniţã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi pe alocuri, în zonele joase, mai ales dimineaţa şi pe parcursul nopţii, va fi ceaţã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului şi în jumãtatea de nord a Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 15 grade, posibil mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 şi 8 grade.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros, iar mai ales noaptea, trecãtor vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 10…12 grade, iar cea minimã de 5…7 grade.

Prognoza meteo 15 noiembrie 2021

În ţară, vremea va fi în general închisã în sudul şi estul ţãrii, unde nebulozitatea de nivel jos va persista şi trecãtor se vor semnala ploi slabe sau burniţã. În Carpaţii Orientali şi Meridionali izolat vor fi posibile precipitaţii slabe mixte. În vestul şi centrul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceaţã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile sudice şi în zonele de munte, dar cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde viteza la rafalã va depãşi 55…65 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 13 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 7 grade.

În Bucureşti, vremea va fi în general închisã. Trecãtor vor fi condiţii de burniţã, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Prognoza meteo 16 noiembrie 2021

În ţară, vremea se va menţine predominant închisã în regiunile sudice şi parţial în cele estice unde nebulozitatea joasã va persista în cea mai mare parte a intervalului, izolat va fi ceaţã, iar trecãtor vor mai fi condiţii de burniţã. În restul ţãrii vremea va fi predominant frumoasã, cu cer mai mult senin şi pe alocuri ceaţã în zonele joase, îndeosebi dimineaţa şi noaptea.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, unde se vor depãşi la rafalã 60…70 km/h, iar pe arii restrânse şi la intensitate mai redusã şi în nordul Moldovei, pe litoral şi în zona Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în zonele de deal din vestul şi nord-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 şi 5 grade.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de 3…4 grade.

Citeste si A nins ca în poveşti în ultimele ore în zona montană din România. Stratul de zăpadă măsoară 21 cm la Bâlea Lac

Prognoza meteo 17 noiembrie 2021

În ţară, nebulozitatea de nivel jos va mai persista local în sudul şi estul teritoriului, iar în rest, pe parcursul zilei cerul se va menţine mai mult senin, apoi se va înnora treptat. Spre sfârşitul intervalului, vor fi posibile ploi slabe în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în zona de munte aferentã precipitaţii mixte.

Vântul va continua sã prezinte unele intensificãri în sudul Banatului, iar în celelalte regiuni va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 13 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţã.

În Bucureşti, cerul va prezenta înnorãri, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo 18, 19, 20 noiembrie 2021

În ţară, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice pentru a doua decadã a lunii noiembrie. În prima parte a intervalului probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicatã în vestul, nordul şi centrul ţãrii, precum şi în zonele de munte.

În Bucureşti, valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât în zilele precedente. Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine redusã, dar mai ales în timpul nopţilor şi dimineţilor vor fi condiţii de ceaţã.