Prognoză meteo 15 martie 2022. Temperaturile ajung şi la -9 grade, în plină primăvară. Anunţul meteorologilor!

Valorile termice vor continua sã creascã, dar vremea va fi încã rece dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în partea a doua a intervalului, când se vor semnala precipitaţii în regiunile vestice şi pe arii restrânse în cele sud-vestice.

14 mart. 2022, 22:35
Prognoză meteo 15 martie 2022. Temperaturile ajung şi la -9 grade, în plină primăvară. Anunţul meteorologilor!

Prognoză meteo 15 martie 2022. La munte vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi ploi şi trecãtor lapoviţã sau ninsoare. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

Prognoză meteo 15 martie 2022. Temperaturile ajung şi la -9 grade

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar cele minime vor fi de la -9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã la 3…4 grade în Dealurile de Vest. Pe spaţii foarte mici vor fi condiţii de ceaţã. BUCURESTI – Valorile termice diurne vor fi în creştere, însã dimineaţa şi noaptea va fi încã rece. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre sfârşitul intervalului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de -2…0 grade, posibil mai scãzutã în zona perifericã.

MIERCURI

TARA – Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri şi se vor semnala precipitaţii în jumãtatea de sud-vest şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. La munte vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi ploi şi trecãtor lapoviţã şi ninsoare. Izolat vor fi condiţii polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -5 şi 2 grade.
BUCURESTI – Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii sub formã de ploaie, cu probabilitate ridicatã de transformare în lapoviţã sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul nopţii. Temperatura maximã va fi de 6…8 grade, iar cea minimã de 0…1 grad.

JOI

TARA – Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorãri, iar local şi temporar se vor semnala precipitaţii, cu o probabilitate mai mare în jumãtatea de sud-vest a ţãrii. Acestea vor fi predominant sub formã de ninsoare la munte şi mixte în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe creste, în sud-est şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCURESTI – Cerul va avea înnorãri, iar probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicatã în prima parte a intervalului. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 4…6 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade.

Citeşte şi:  Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe regiuni în următoarele săptămâni