Prognoza meteo 15 noiembrie 2021. Vreme predominant frumoasă, cu cer senin şi ceaţă pe arii restrânse

Vremea se va menţine în general închisã în sudul şi estul ţãrii şi trecãtor se vor semnala ploi slabe sau burniţã. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasã, cerul va fi mai mult senin şi doar pe suprafeţe mici se va semala ceaţã.

14 nov. 2021, 16:21
Prognoza meteo 15 noiembrie 2021. Vreme predominant frumoasă, cu cer senin şi ceaţă pe arii restrânse

La noapte, în regiunile extracarpatice va fi nebulozitate de nivel jos şi pe arii restrânse ceaţã, asociate trecãtor cu ploi slabe sau burniţã. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, şi doar izolat, cu o probabilitate mai mare în zonele joase de relief din centru, va fi ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -3 şi 7 grade.

În Bucureşti, norii de nivel jos vor persista şi trecãtor vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 5…6 grade.

Prognoza meteo 15 noiembrie 2021

În ţară, vremea se va menţine în general închisã în sudul şi estul ţãrii, unde nebulozitatea de nivel jos local va persista şi trecãtor se vor semnala ploi slabe sau burniţã. În vestul Carpaţilor Meridionali, în a doua parte a intervalului, izolat vor fi posibile precipitaţii slabe mixte.

În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasã, cerul va fi mai mult senin, şi doar dimineaţa şi noaptea, pe suprafeţe mici se va semala ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în sudul Banatului unde la rafalã se vor depãşi 55…65 km/h, iar la viteze mai mici pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 13 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 7 grade.

În Bucureşti, nebulozitatea de nivel jos va persista şi trecãtor vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Citeste si Prognoza meteo lunară. Cum va fi vremea de Ziua Naţională şi de Moş Nicolae

Prognoza meteo 16 noiembrie 2021

În ţară, în regiunile sudice şi în cele estice, nebulozitatea joasã va persista şi izolat va fi ceaţã, iar trecãtor vor fi condiţii de burniţã. În restul zonelor, vremea va fi predominant frumoasã, cerul va fi mai mult senin şi doar pe alocuri, în zonele joase, îndeosebi dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 60…70 km/h, iar pe arii restrânse şi la intensitate mai redusã pe litoral şi în zona Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 12 grade, cu cele mai ridicate valori în zonele de deal din vestul şi nord-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 şi 4 grade.

În Bucureşti, norii de nivel jos vor fi prezenţi în cea mai mare parte a intervalului, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Prognoza meteo 17 noiembrie 2021

În ţară, în regiunile extracarpatice, pe parcursul zilei nebulozitatea de nivel jos local va persista, iar noaptea cerul va fi variabil. În restul zonelor, cerul va fi mai mult senin în prima parte a intervalului apoi se va înnora treptat şi cu totul izolat în sud-vest vor fi posibile ploi slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri ziua în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 12 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţã.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 1…2 grade.

Prognoza meteo 18 noiembrie 2021

În ţară, vremea se va rãci şi va deveni în general închisã. Cerul va fi noros în vestul, centrul şi nordul ţãrii, iar seara şi noaptea şi în restul zonelor. Pe suprafeţe în general restrânse, trecãtor va ploua slab, iar la munte, îndeosebi la altitudini mari, la început vor fi ploi şi lapoviţã, iar noaptea vor predomina ninsorile.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în a doua parte a intervalului în zona Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 10 grade, iar cele minime între -1 şi 5 grade.

În Bucureşti, cerul va avea înnorãri, mai accentuate în a doua parte a intervalului, când trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 3…4 grade.

Citeste si A nins ca în poveşti în ultimele ore în zona montană din România. Stratul de zăpadă măsoară 21 cm la Bâlea Lac

Prognoza meteo 19, 20, 21 noiembrie 2021

În ţară, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice pentru a doua decadã a lunii noiembrie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicatã în vestul, nordul şi centrul ţãrii, precum şi în zonele de munte.

În Bucureşti, valorile termice diurne vor creşte uşor de la o zi la alta, iar probabilitatea pentru ploi va fi redusã.