Prognoza meteo 17 decembrie. Vreme închisă în următoarele zile, cu ceaţă şi burniţă dimineaţa

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, dar va fi și în general închisă. Noaptea şi dimineaţa se va semnala ceaţă însoţită de burniţă sau ploi slabe.

16 dec. 2020, 15:58
Prognoza meteo 17 decembrie. Vreme închisă în următoarele zile, cu ceaţă şi burniţă dimineaţa

Prognoza meteo 17 decembrie. La noapte,

valorile termice se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei în toate regiunile. Astfel, minimele vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, posibil mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi mai mult acoperit și izolat în sudul, vestul și nord-vestul țării va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla în general slab. Pe spații mici, în zonele joase se va semnala ceață.

Prognoza meteo 17 decembrie București. Vremea va fi închisă, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, se va situa în jurul valorii de 3 grade, potrivit ANM.

 

Prognoza meteo 17 decembrie JOI. Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, dar va fi și în general închisă. În zonele joase de relief, pe spații mici, va fi ceață dimineața și noaptea, iar pe arii restrânse în sud-estul țării și doar izolat în rest se va semnala burniță sau ploaie slabă. În zona de munte înnorările vor fi temporare. Vântul va sufla moderat pe crestele montane și în general slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade.

Prognoza meteo 17 decembrie București. Vremea se va menţine închisă şi, trecător, vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă, mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, va fi de 2…3 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo ANM pentru două săptămâni. Cum va fi vremea de Crăciun în Bucureşti şi celelalte regiuni

 

Prognoza meteo VINERI. Vremea se va menține caldă pentru această dată, îndeosebi în vestul țării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile vestice, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade. În zonele joase de relief în cea mai mare parte a intervalului va persista nebulozitatea stratiformă, local se va semnala ceață și pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniță. La munte, înnorările vor fi temporare și cu precădere în nordul Carpaților Orientali, vor fi condiții de precipitații mixte și polei. Vântul va sufla cel mult moderat pe crestele montane și va fi în general slab în restul teritoriului.

București. Vremea se va menţine închisă şi, trecător, vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă, mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, se va situa în jurul valorii de 2 grade. Mai ales dimineaţa, este posibil să fie ceaţă.

 

Prognoza meteo SAMBATA. Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în zonele de deal și de munte. În regiunile extracarpatice, va fi în general nebulozitate joasă și, mai ales dimineața și noaptea, pe alocuri va fi ceață, iar trecător, îndeosebi în est, va fi și burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade.

București. Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult noros, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiții de ceață și burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

 

Prognoza meteo DUMINICA. Valorile termice se vor menține, în continuare, peste cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade. În sudul și estul teritoriului va fi nebulozitate persistentă și, mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceață și pe spații mici burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat.

București. Vremea va fi închisă, dar mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi noros, iar probabilitatea pentru ceață și burniță va fi în creștere mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.