Prognoza meteo 17 octombrie 2023. Scad temperaturile, meteorologii anunță că vor fi sub valorile specifice perioadei

Valorile termice se vor situa ușor sub cele specifice datei în majoritatea zonelor. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea izolat va ploua slab în regiunile sud-estice, au transmis meteorologii.

16 oct. 2023, 14:40
Prognoza meteo 17 octombrie 2023. Scad temperaturile, meteorologii anunță că vor fi sub valorile specifice perioadei

Prognoza meteo 17 octombrie 2023, la noapte, în țară

Cerul va fi variabil și doar izolat în nordul Carpaților Orientali vor fi posibile precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Carpații de Curbură. Temperaturile minime se vor situa între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9 grade pe litoral. În a doua parte a nopții și dimineața, pe alocuri va fi ceață.

Citește și Val de aer polar peste România. Vremea s-a răcit drastic, la munte a nins. Strat de zăpadă de 20 cm la Bâlea Lac

Prognoza meteo 17 octombrie 2023, în București

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo 17 octombrie 2023, marți, în țară

Valorile termice se vor situa ușor sub cele specifice datei în majoritatea zonelor. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea izolat va ploua slab în regiunile sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade, iar cele minime între -4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 12 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va forma ceață.

Prognoza meteo 17 octombrie 2023, marți, în București

Vremea va fi normală termic pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade, mai scăzută la periferie.

Citește și Prognoza meteo. Soarele se ascunde după norii de ploaie, iar vântul spulberă vara. Vreme de toamnă târzie de luni

 

Prognoza meteo 18 octombrie 2023, miercuri, în țară

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în sudul Moldovei și estul Munteniei, iar noaptea în regiunile vestice, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 21 de grade, iar cele minime între -2 și 12 grade, cu valori mai mici în estul Transilvaniei. Izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo 18 octombrie 2023, miercuri, în București

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

 

Prognoza meteo JOI, 19 octombrie
Vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod normal, excepție făcând nord-vestul și centrul teritoriului unde regimul termic va fi apropiat de cel specific perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi în vestul și nordul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în vest, în sud-est și în zona montană. Temperaturile maxime se vor situa între 12 și 23 de grade, iar cele minime în general între 5 și 15 grade. Izolat se va forma ceață, cu o probabilitate mai mare pe văi și în depresiuni.

București. Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă va fi de 6…9 grade.