Prognoza meteo 19 mai 2024. Sfârșit de săptămână cu vreme bună și călduroasă

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 25 de grade.
Alina Costache
18 mai 2024, 17:18
Prognoza meteo 19 mai 2024. Sfârșit de săptămână cu vreme bună și călduroasă

LA NOAPTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore în zona montană, iar spre sfârșitul intervalului în extremitatea de sud-vest unde izolat vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 5 și 14 grade, cu valori mai ridicate în sudul Banatului și în Dealurile de Vest, până la 16 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

BUCUREȘTI

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 9…12 grade.

DUMINICA

Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor și în general instabilă după-amiaza și noaptea. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ziua la deal, la munte și pe spații mici în celelalte regiuni, iar noaptea în sud-vest și pe arii restrânse îndeosebi în vest și centru. Pe alocuri cantitățile de apă vor fi însemnate și vor depăși 20…30 l/mp. Izolat va cădea grindină și vor fi vijelii. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în sudul Banatului și pe crestele montane, dar de scurtă durată și asociate averselor.Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 7 și 16 grade.

BUCUREȘTI

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 25 de grade și cea minimă va fi de 10…12 grade.

LUNI

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor fi apropiate de norme în regiunile sudice și se vor situa peste acestea în restul țării. În vestul, centrul și nordul teritoriului, precum și la munte vor fi înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și seara, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial și frecvente descărcări electrice; pe alocuri cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și izolat va cădea grindină. În Oltenia și în cea mai mare parte a Munteniei cerul va fi înnorat încă de dimineață și va ploua local, în timp ce în extremitatea de est și de sud-est cerul fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale și temporare în sudul, centrul și în estul țării, cu viteze mai mari în sudul Banatului, precum și pe crestele montane, dar se va intensifica pentru timp scurt și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7…9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17…18 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREȘTI

Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Dacia pe care n-o poți cumpăra nici dacă ești milionar. Cum arată modelul fabricat special pentru război
Capital.ro
Este interzis total pentru cei care au telefoane mobile. Toată lumea trebuie să respecte
Playtech.ro
Dumnezeule! Maria Constantin, cu sânii la vedere în public. Le-a tăiat respirația tuturor cu bustul generos
DailyBusiness
Cel mai frumos drum din România, resdeschis circulației! Ce trebuie să știe șoferii înainte de a porni la drum
Adevarul
Folosirea armelor occidentale pe teritoriul Rusiei, doar o chestiune de timp. „Ucraina nu poate lupta împotriva Rusiei cu o mână legată la spate”
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Teo Trandafir, la mare cumpănă. Suferă de o boală gravă
Impact.ro
Mihaela Rădulescu, GOALĂ pe internet. Ipostaze incendiare, doar Bănică o vedea așa
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Crește salariul minim de la 1 iulie 2024: Câți bani vor lua în mână angajații români
Capital.ro
Dispozitivul interzis pe mașini. Schimbare drastică pentru milioane de șoferi
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Se dă PENSIE INDIFERENT de contribuții! CINE PRIMEȘTE 1.300 de lei LUNAR
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'