Prognoza meteo 19 septembrie 2021. Vreme răcoroasă şi ploi în aproape toată ţara

Prognoza meteo 19 septembrie. În zona de nord a ţării se vor înregistra temperaturi mai coborâte decât cele normale pentru data din calendar, în timp ce în restul zonelor regimul termic va fi în continuare caracterizat de temperaturi în jurul celor specifice perioadei. Meteorologii anunţă ploi în aproape toată ţara.

18 sept. 2021, 21:53
Prognoza meteo 19 septembrie 2021. Vreme răcoroasă şi ploi în aproape toată ţara
Prognoza meteo 19 septembrie 2021. Vreme răcoroasă şi ploi în aproape toată ţara

Prognoza meteo 19 septembrie. LA NOAPTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, unde pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor depăși 70 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei și 17 grade pe litoral. În zonele depresionare vor fi condiții de ceață.

Vremea în BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo DUMINICA. În regiunile din jumătatea nordică a țării se vor înregistra valori de temperatură mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă din an, cerul va avea înnorări și temporar va ploua pe arii restrânse. În restul zonelor, regimul termic va fi în continuare caracterizat de temperaturi în jurul celor specifice datei, ușor chiar mai mari local în cele sudice și sud-estice; cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe izolate, noaptea, mai ales în sud-vest. Pe parcursul zilei temporar vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă va sufla tare, cu peste 70 km/h. Noaptea vântul va slăbi semnificativ în intensitate urmând a sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 13 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 17 grade. Dimineața și noaptea, în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Vremea în BUCUREȘTI va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul se va intensifica treptat pe parcursul zilei când la rafală se vor înregistra viteze în general de 45…50 km/h, apoi va diminua în intensitate. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Citeşte şi Prognoza meteo 19 septembrie 2021. Vreme răcoroasă şi ploi în aproape toată ţara

Prognoza meteo LUNI. Vremea va fi răcoroasă în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale în această perioadă şi vor fi local chiar mai ridicate decât acestea îndeosebi în Lunca Dunării. În regiunile din jumătatea de sud a țării, cerul se va înnora treptat şi va ploua local; vor fi mai ales averse însoţite şi de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala pe spaţii mici. Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu intensificări la munte, în sud şi în sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 3 grade în depresiuni și 17 grade pe litoral. Izolat se va forma ceață.

Vremea în BUCUREȘTI va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul se va înnora treptat, iar seara și noaptea, probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Prognoza meteo MARTI. Vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, iar în nord şi centru local rece pentru această perioadă. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 și 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 12 grade. Cerul va fi temporar noros şi izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în estul teritoriului. Dimineața, pe alocuri se va forma ceață.

Vremea în BUCUREȘTI se va răci, astfel că valorile termice, în special cele diurne, vor fi mai scăzute față de cele normale pentru această perioadă din an. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade. Cerul va avea înnorări şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Citeşte şi Prognoza meteo 13 – 26 septembrie. Vreme caldă la începutul intervalului, dar spre finalul lunii se răceşte

Prognoza meteo MIERCURI. Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil şi doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 1 și 10 grade.

Vremea în BUCUREȘTI va continua să se răcească, devenind rece pentru ultima decadă a lunii septembrie. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

DE JOI PANA SAMBATA Valorile termice vor fi în creștere și vor ajunge să se situeze în jurul normelor perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în a doua jumătate a intervalului, îndeosebi în regiunile nordice.