Prognoza meteo 2 martie. Vremea se menţine rece şi vor fi ninsori în mare parte din ţară

Vremea va fi rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Va mai ninge la munte şi în Transilvania. În Moldova, Muntenia, Dobrogea și Banat vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade.

01 mart. 2022, 17:56
Prognoza meteo 2 martie. Vremea se menţine rece şi vor fi ninsori în mare parte din ţară

Prognoza meteo 2 martie. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări persistente în jumătatea estică a țării, unde temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, exceptând zona deltei, unde vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -6 și 1 grad.

București. Vremea se va menține închisă. Temporar va ninge, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad.

Prognoza meteo 2 martie – MIERCURI

În Țară

Vremea va fi rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării, deși valorile termice diurne vor crește ușor în jumătatea estică. Cerul va avea temporar înnorări și se vor semnala precipitații local în nord-est și est, pe arii mai restrânse în sud-est și doar pe alocuri în rest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în Transilvania, mixte în Moldova, Muntenia, Dobrogea și Banat și mai ales ploi în celelalte regiuni. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, pe litoral, iar ziua și în Moldova și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar cele minime, în general, între -6 și 0 grade, potrivit ANM.

București

Cerul va fi mai mult noros și trecător, în prima parte a intervalului, vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în intervalul anterior, va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

Citeşte şi: Prognoza METEO martie 2022. Luna începe cu vreme de iarnă şi se termină cu temperaturi de vară

Prognoza meteo  JOI

În Țară

Vremea se va menține rece, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații, local sub formă de ninsoare la munte, mai ales ninsori în centru și nord-est și pe alocuri, cu precădere ploi, în rest. Cu totul izolat pot fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări ziua în est, în extremitatea de sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -6 și 0 grade.

București

Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, dar probabilitatea de precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va continua să crească ușor și va fi de 6…8 grade, iar cea minimă de -4…-1 grad.

Citeşte şi: Prognoza Meteo. „Babele” aduc vreme capricioasă în primele săptămâni din martie

Prognoza meteo VINERI

În Țară

Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele normale pentru începutul lunii martie, vremea menţinându-se relativ rece dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime între -6 și 0 grade. Cerul va fi temporar noros și doar pe spaţii mici, trecător, se vor semnala precipitații slabe, cu probabilitate mai mare în centru şi nord-est unde vor fi mixte, precum şi la munte unde vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări ziua în estul ţării. Izolat, în orele dimineţilor, va fi ceaţă.

București

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată, cu o maximă în jurul a 8 grade şi o minimă de -1 grad, uşor mai scăzută în zona periurbană. Cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. În orele dimineţilor vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo SAMBATA

În Țară

Valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent, caracterizând o vreme rece -ziua în estul ţării, iar noaptea în majoritatea zonelor, astfel că cele maxime se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei şi 10…11 grade în extremitatea de sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -9 şi 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi doar izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, mai ales la munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, iar ziua trecător şi în regiunile estice. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

București

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade.