Prognoza meteo 20 iulie 2022. Vreme călduroasă, local caniculară. Disconfortul termic, în creștere

Prognoza meteo 20 iulie 2022. Meteorologii anunță că vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic va fi în creștere. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 30 și 36 de grade

19 iul. 2022, 21:38
Prognoza meteo 20 iulie 2022. Vreme călduroasă, local caniculară. Disconfortul termic, în creștere

Prognoza meteo 20 iulie 2022, la noapte, în țară

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiunile intramontane şi 22 de grade în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo 20 iulie 2022, la noapte, în București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

Prognoza meteo 20 iulie 2022, miercuri, în țară

Vremea va fi călduroasă, local caniculară în vest și în sud-vest, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza în regiunile estice și în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 30 și 36 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade, mai
scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre 7 grade.

Prognoza meteo 20 iulie 2022, miercuri, în București

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 16 grade.

Joi, în țară

Vremea se va menține călduroasă în majoritatea zonelor, local caniculară în vest și în sud-vest unde disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 şi 37 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza la munte, unde izolat vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, precum și în estul și în sud-estul țării.

Joi, în București

Vremea se va menține călduroasă. Temperatura maximă va fi de 32…34 de grade, iar cea minimă de 15…18 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vineri, în țară

Vremea va fi călduroasă în toată ţara, caniculară în jumătatea de sud-vest, unde disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 30 şi 38 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 24…25 de grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, vântul slab şi moderat, iar în a doua parte a zilei, izolat în vest, în nord şi la munte, vor fi posibile manifestări de instabilitate atmosferică.

Vineri, în București

Vremea va deveni caniculară, cu disconfort termic în creştere. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade. Cerul va fi variabil la senin, posibil cu unele înnorări în orele serii şi vântul va sufla slab până la moderat.