Prognoza meteo 21 aprilie. Vremea se încălzeşte, dar vor fi şi ploi, descărcări electrice şi grindină

Vremea se va încălzi uşor în următoarele zile în majoritatea regiunilor, ajungând până la maxime de 22 de grade. Va mai ploua la început în nord-vest, apoi spre după-amiaza și seara sunt posibile averse şi descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 19 grade. Şi în Capitală vremea se încălzeşte şi după-amiaza şi spre seară vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice.

20 apr. 2021, 17:57
Prognoza meteo 21 aprilie. Vremea se încălzeşte, dar vor fi şi ploi, descărcări electrice şi grindină

Prognoza meteo 21 aprilie.

La noapte, în regiunile intracarpatice vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab, în timp ce în rest cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar izolat vor fi posibile ploi slabe. La munte, la altitudini mai mari de 1500 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade. Izolat se va semnala ceață.

București. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade.

Citeşte şi: Cum va fi vremea de Paşte şi 1 Mai. Temperaturi oscilante şi ploi, la munte lapoviţă şi ninsoare

 

Prognoza meteo 21 aprilie. MIERCURI vremea se va încălzi uşor, devenind apropiată de normal în majoritatea regiunilor. În nord-vestul țării înnorările vor fi persistente şi va ploua, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate, îndeosebi după-amiaza și seara, când local vor fi averse şi descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, dar local și temporar și în sudul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade. Izolat se va semnala ceaţă.

București. Vremea se va încălzi, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi spre seară, când vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Citeşte şi: Patriarhia anunţă recomandările pentru slujba de Paşte 2021. Enoriaşii vor putea participa la slujba de Înviere în interiorul bisericilor cu respectarea normelor sanitare

 

Prognoza meteo JOI

Vremea va continua să se încălzească, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, în special după orele amiezii şi noaptea, când local vor fi averse și descărcări electrice, în vest, nord, centru, la deal şi la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În zona montană, la altitudini mari, vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, precum şi în vestul şi nord-vestul ţării și izolat în rest. Dimineața și noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

București. Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare începând cu orele amiezii, când probabilitatea pentru averse și posibil descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

 

Prognoza meteo VINERI

Valorile termice diurne vor fi mai coborâte față ziua precedentă, îndeosebi în jumătatea de nord a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi în nordul, centrul și estul teritoriului, unde local, mai ales în orele amiezii, va ploua slab. În zona montană înaltă se vor mai semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări pe parcursul zilei, la munte și în centrul teritoriului și izolat în rest. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

București. Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 6…9 grade.

 

Prognoza meteo SAMBATA

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în regiunile sudice, în timp ce în rest va fi rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul, estul și parțial în centrul teritoriului, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales pe creste și izolat în regiunile sudice, pe parcursul zilei. Izolat vor fi condiții de ceață.

București. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales pe parcursul zilei, dar condițiile de ploaie vor fi destul de reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.