PROGNOZA METEO 21 NOIEMBRIE. Ninsori şi temperaturi de până la MINUS 10 grade în zilele următoare

Vremea se răceşte în toată ţara. Cerul va fi variabil şi va ploua. La munte şi în zonele de deal din Muntenia, Oltenia şi Transilvania va ninge şi se va depune strat de zăpadă.

20 nov. 2020, 16:10
PROGNOZA METEO 21 NOIEMBRIE. Ninsori şi temperaturi de până la MINUS 10 grade în zilele următoare

PROGNOZA METEO 21 NOIEMBRIE. Meteorologii anunţă că valorile termice vor continua să scadă, astfel că vremea va deveni rece pentru ultima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vest, iar ziua și în centrul, sudul și estul țării. Temporar, îndeosebi în prima parte a zilei, mai ales în Carpații Meridionali va mai ninge și se va depune strat de zăpadă, iar în rest vor mai fi precipitații slabe cantitativ: mai ales sub formă de ninsoare în sudul și sud-vestul Transilvaniei, mixte în zonele submontane ale Olteniei și ale Munteniei și mai ales ploi în rest (cu precădere în Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia). Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua în est, sud-est și în extremitatea de vest, în general cu viteze de 40…50 km/h, iar la munte, în special pe creste, rafalele vor depăși temporar 60…70 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 2 grade. În zonele joase, noaptea, se va semnala pe arii restrânse ceață.

PROGNOZA METEO 21 NOIEMBRIE BUCUREȘTI. Vremea se va răci. Pe parcursul zilei vor fi înnorări și trecător posibil ploi slabe în primele ore, apoi cerul se va degaja treptat devenind variabil. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, cu viteze la rafală în jurul a 43 km/h, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Citeşte şi: PROGNOZĂ METEO detaliată pentru BUCUREȘTI. Vreme rece şi ploi în următoarele ore în Capitală

 

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece pentru această dată mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând din a doua parte a intervalului regiunile nordice și parțial pe cele centrale unde vor fi unele înnorări. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări la munte, iar în zona înaltă, în special a Carpaților Orientali și Meridionali, temporar va sufla tare cu viteze ce la rafală vor depăși 75 km/h, spulberând zăpada depusă anterior. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade. Pe arii restrânse la începutul intervalului și spre sfârșitului acestuia, în zonele joase de relief, îndeosebi din sud şi centru se va forma ceaţă.

BUCUREȘTI. Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad, posibil mai scăzută în zona preorăşenească, unde vor fi condiţii de ceaţă.

 

PROGNOZA METEO LUNI. Dimineața vremea va fi rece, însă în orele amiezii temperaturile, mai ridicate decât cele din ziua anterioară se vor situa în general în jurul celor normale pentru această dată. În regiunile din jumătatea nordică a țării înnorările se vor accentua treptat, și doar pe suprafețe restrânse, îndeosebi seara și noaptea, trecător se vor semnala precipitațiislabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant sub formă de ninsoare în Maramureș, mixte în Transilvania și mai ales ploi în Moldova și în Crișana. În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în a doua parte a intervalului, când doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, trecător viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață.

BUCUREȘTI. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineața. Cerul, mai mult senin ziua, va avea înnorări temporare pe parcursul nopții, însă probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 1…3 grade. La începutul intervalului vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile diurne vor continua să crească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord, nord-est și la munte, iar la începutul intervalului pe arii restrânse și în sud. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări ziua, pe arii restrânse la munte și în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -5 și 3 grade. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREȘTI Cerul va avea unele înnorări la începutul intervalului, apoi se va degaja treptat devenind mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -1…1 grad, ușor mai scăzută în zona preorășenească. La începutul intervalului și spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață. DE