PROGNOZA METEO 22 ianuarie 2022. Temperaturi scăzute în cea mai mare parte a țării

Meteorologii anunță că vremea va fi destul de rece, în cursul zilei de sâmbătă, în cea mai mare parte a țării.

21 ian. 2022, 20:19
PROGNOZA METEO 22 ianuarie 2022. Temperaturi scăzute în cea mai mare parte a țării

PROGNOZA METEO LA NOAPTE – În Țară

Valorile termice vor fi mai scăzute decât în noaptea precedentă, iar în nord, nord-vest şi în centru precum și în dealurile sudice, pe arii restrânse va fi ger. În zona montană înnorările vor fi persistente, local și temporar va ninge, vântul va avea intensificări, iar la altitudini mari, va sufla tare, cu peste 80…100 km/h, condiții în care vizibilitatea va fi scăzută. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord, nord-est și în centru unde pe arii restrânse va ninge, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -14 și -3 grade.

PROGNOZA METEO la noapte, în București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până moderat. Temperatura minimă va fi de -6…-4 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO 22 ianuarie 2022. SÂMBĂTĂ – În Țară

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă pe arii restrânse dimineaţa şi noaptea, în nord-vest și centru precum şi în dealurile sudice. În regiunile vestice, centrale, nordice și nord-estice, precum și la munte, înnorările vor persista, iar pe arii în general restrânse, temporar va ninge. În restul zonelor, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat, vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări în sud-vest și nord-est, iar la munte, în zona înaltă a Carpaților Meridionali va sufla tare cu peste 70…80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -6 și 3 grade, iar cele minime între -13 și -3 grade.

PROGNOZA METEO 22 ianuarie 2022. București

Vremea va continua să se răcească, astfel că temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, mai mult senin la începutul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat.

DUMINICĂ – În Țară

Vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării, şi va fi ger, dimineața pe arii restrânse, iar noaptea local în regiunile intracarpatice și în dealurile sudice. Cerul va avea înnorări persistente în est şi la munte, şi temporare în restul teritoriului. Va ninge în zona montană şi în cea mai mare parte a Moldovei, iar temporar, dar pe arii în general restrânse și în restul zonelor. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe crestele Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor depăși 80 km/h, ninsoarea fiind viscolită, iar zăpada spulberată, condiții în care vizibilitatea va fi scăzută, şi va sufla în general moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 3 grade, iar cele minime între -18 și -4 grade.

București

Procesul de răcire a vremii va continua, astfel că temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -7…-6 grade. Cerul va avea înnorări, trecător va ninge slab, iar vântul va sufla în general moderat.


loading...
Partenerii noștri