Prognoza meteo 24 aprilie. Vreme răcoroasă şi ploi. Cum va fi de Florii

Vremea se menţine răcoroasă şi se vor mai semnala ploi. În zonele montane din nordul ţării va mai ninge. În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 16...17 grade.

23 apr. 2021, 16:16
Prognoza meteo 24 aprilie. Vreme răcoroasă şi ploi. Cum va fi de Florii

Prognoza meteo 24 aprilie. La noapte cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord și în sud-est, unde izolat va ploua slab. Izolat, la munte, cu precădere în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 8 grade. Spre sfârșitul intervalului, cu precădere în depresiunile din Transilvania, se va produce brumă.

BUCUREȘTI Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade.

 

Prognoza meteo 24 aprilie SAMBATA

Vremea va fi răcoroasă, îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului. Cerul va fi temporar noros ziua și variabil noaptea, dar numai cu totul izolat și trecător va ploua slab, iar în nordul Carpaților Orientali se vor semnala precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în zona înaltă de munte și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali, unde va fi brumă. BUCUREȘTI Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros ziua și mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

 

Prognoza meteo DUMINICA

Vremea va fi răcoroasă, mai ales în regiunile nordice. Temporar, cerul va avea înnorări și local se vor semnala ploi slabe, cu precădere în jumătatea de nord a țării. În zona montană înaltă vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și, trecător, în nord-vestul, nordul și nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni, de brumă.

BUCUREȘTI Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

 

Prognoza meteo LUNI

Vremea va fi apropiată de normal sub aspect termic în sudul țării și deosebit de rece în rest. Cerul va avea înnorări și va ploua ziua doar pe arii restrânse, iar spre seară și noaptea, local, cu precădere în jumătatea sud-estică a teritoriului. În zona de munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 9 grade. Izolat se va produce brumă în nordul și centrul țării și vor fi condiții de ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări și o probabilitate mai mare de ploaie pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

 

Prognoza meteo MARTI

Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în toată țara. Cerul va avea înnorări și va ploua ziua în jumătatea sudică a țării, iar noaptea în sud și vest și pe arii restrânse în restul timpului și al teritoriului. În zonele montane vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 10 grade. Izolat se va forma ceață și brumă.

BUCUREȘTI Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.


loading...
Partenerii noștri