PROGNOZA METEO 24 noiembrie. Vreme rece, cu temperaturi de până la MINUS 11 grade, cu ceaţă şi chiciură

Vremea se menţine rece în toată ţara. Noaptea şi dimineaţa se va semnala ceaţă asociată şi cu depuneri de chiciură.

23 nov. 2020, 23:09
PROGNOZA METEO 24 noiembrie. Vreme rece, cu temperaturi de până la MINUS 11 grade, cu ceaţă şi chiciură

PROGNOZA METEO 24 noiembrie.Administraţia Naţională de Meteorologie

a anunţat că marţi, în regiunile intracarpatice, vremea va fi în general închisă și mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, cu nebulozitate joasă sau ceață, local persistente, îndeosebi în Transilvania. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ceața se va semnala pe suprafețe mai mici, cu o probabilitate mai mare la începutul și în partea a doua a intervalului. În special noaptea, ceața va fi asociată și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte și în regiunile estice, nord-estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, posibil mai scăzute în zonele cu ceață, iar cele minime, vor fi cuprinse între -11…-9 grade în depresiunile intramontane şi 1…3 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO 24 noiembrie – București. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineaţa şi mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -2…0 grade, posibil mai scăzută în zona periferică. În partea a doua a intervalului va crește probabilitatea de ceață.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pentru două săptămâni. Cum va fi vremea de Moş Nicolae

 

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea, cu valori termice nocturne negative în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin la deal și la munte, însă în rest se va semnala nebulozitate joasă sau ceață, local persistente, cu o probabiltate mai mare în nord-vest, centru, vest și extremitatea de sud-vest. Mai ales noaptea, ceaţa se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 13 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă; minimele termice vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, până în jurul a -12 grade, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

București. Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, dar la începutul zilei şi în a doua parte a nopţii vor fi condiţii să se formeze ceaţă sau nori de plafon jos. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…11 grade, iar cea minimă de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

 

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menţine rece dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a teritoriului. În zonele joase de relief va fi ceaţă sau nebulozitate stratiformă, ce vor persista şi pe parcursul zilei, îndeosebi în Banat, Crișana, Transilvania și Oltenia, unde și valorile termice diurne se vor situa local sub normalul climatologic al perioadei. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură, iar cu totul izolat vor fi condiţii de burniţă. La munte și în dealurile subcarpatice va fi o zi frumoasă, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în zona înaltă din nordul Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între -2…0 în zonele cu ceață persistentă și 12…14 în dealurile subcarpatice ale Munteniei, iar cele minime între -9 și 3 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, dar și ușor mai ridicate pe litoral.

București. Vremea se va menține rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de -4…-1 grad.

 

PROGNOZA METEO VINERI. În zonele joase de relief vremea va fi în general închisă, cu ceaţă sau nebulozitate stratiformă, ce vor persista local şi pe parcursul zilei. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură, iar cu totul izolat se va semnala burniţă și vor fi condiții de polei. La munte și în dealurile subcarpatice cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 și 11 grade, iar cele minime, vor fi de la -12 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până la 4…6 grade pe litoral.

București. Vremea va fi în general închisă. În prima parte a zilei și din nou seara și noaptea va fi ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1…0 grade.