Prognoza meteo 25 septembrie. Vremea se încălzeşte în weekend. Temperaturile vor urca până la 24 de grade în Bucureşti

Vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. La munte vor fi condiţii reduse de ploaie, iar vântul va prezenta intensificări în special în zonele înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade în nordul extrem și 28 de grade în sud-vest. Şi în Bucureşti se anunţă vreme frumoasă în weekend cu temperaturi maxime de 24...25 de grade.

24 sept. 2021, 17:12
Prognoza meteo 25 septembrie. Vremea se încălzeşte în weekend. Temperaturile vor urca până la 24 de grade în Bucureşti

Prognoza meteo 25 septembrie. La noapte vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări la munte și în regiunile sud-estice, dar numai cu totul izolat vor fi condiții ca, trecător, să plouă slab, mai ales în zona Carpaților Meridionali, unde și vântul va mai avea unele intensificări. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade. Pe arii restrânse în vest și izolat în rest, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10…12 grade.

Prognoza meteo 25 septembrie – SAMBATA

Vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-est și în zona Carpaților Orientali, dar condițiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade în nordul extrem și 28 de grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Prognoza meteo DUMINICA

Vremea se va menține predominant frumoasă și va deveni caldă pentru această dată, îndeosebi în vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară și noaptea în est și în zona Carpaților Orientali unde, izolat, vor fi condiții de ploaie slabă sau burniță. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

BUCUREȘTI Vremea se va menține frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo LUNI

Vremea se va menține caldă pentru această dată în vestul, sudul și centrul țării, dar se va răci în est. Cerul, variabil, va avea înnorări în regiunile estice și sudice, iar noaptea și în cele vestice. Local în vest și sud-vest vor fi averse și, posibil, descărcări electrice, iar în restul teritoriului doar pe alocuri va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16…18 grade în Moldova și 28 de grade în Banat și sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 16 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. BUCUREȘTI Cerul va fi temporar noros, dimineața vor fi condiții de ceață, iar noaptea, de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

Prognoza meteo MARTI

Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse în jumătatea de vest a țării și local, mai ales în zonele montane, în rest. Ploile vor avea și caracter de aversă și, izolat, se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi, trecător, asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 13…14 grade în Moldova și 23…24 de grade, local, în jumătatea de vest a țării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

BUCUREȘTI Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros, vor fi condiții de ploaie, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade.