PROGNOZA METEO 26 noiembrie. Vreme rece, ceaţă şi chiciură. Ninsorile revin în weekend

Vreme se răceşte şi mai tare în următoarele zile. Pe timpul nopţii, temperatura va scădea până la minus 14 grade. În zonele de câmpie se va semnala nebulozitate joasă sau ceață care va fi asociată cu depunere de chiciură.

25 nov. 2020, 15:24
PROGNOZA METEO 26 noiembrie. Vreme rece, ceaţă şi chiciură. Ninsorile revin în weekend

PROGNOZA METEO 26 noiembrie.

La noapte, vremea va fi rece, cu temperaturi minime cuprinse între -13 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral. Cerul va fi mai mult senin la deal și la munte, iar în zonele de câmpie pe alocuri se va semnala nebulozitate joasă sau ceață care va fi asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat.
BUCUREȘTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade, mai scăzută, spre -4 grade, în zona preorășenească unde vor fi și condiții de ceață, anunţă ANM.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pentru două săptămâni. Cum va fi vremea de Moş Nicolae

 

PROGNOZA METEO 26 noiembrie. Joi, vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele de câmpie, unde în prima parte a zilei și în orele nopții local se va semnala nebulozitate joasă și ceață. Ceața se va asocia trecător cu burniță sau cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 12 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 3 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -14 grade în cele din estul Transilvaniei, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până la 5 grade.

BUCUREȘTI. Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin. Noaptea probabilitatea de nebulozitate joasă sau ceață va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre -4 grade.

 

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general închisă în zonele joase de relief, unde la începutul și sfârșitul intervalului va fi ceaţă sau nebulozitate stratiformă, ce local vor persista şi pe parcursul zilei. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură. Izolat va fi burniță, iar noaptea în vest și nord-vest și ploaie slabă. La deal și la munte cerul va fi variabil, iar condițiile de precipitații reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 13 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime, vor fi cuprinse între -9 grade în estul Transilvaniei și 7…8 grade pe litoral.

BUCUREȘTI. Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros, cu nebulozitate joasă sau ceață în prima parte azilei, dar mai ales noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -3…0 grade.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA. În regiunile din vestul, nordul şi centrul ţării, vremea va fi în general închisă şi mai rece decât normal. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii restrânse, cu precădere în a doua parte a intervalului, vor fi precipitaţii slabe. În restul teritoriului, dimineaţa şi noaptea va fi nebulozitate de plafon jos, dar în orele amiezii cerul va fi variabil şi se vor înregistra valoritermice peste cele specifice perioadei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 13 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade. Pe alocuri, în primele ore ale zilei şi spre sfârşitul nopţii, se va forma ceaţă.

BUCUREȘTI
La începutul zilei şi noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceață, iar în orele amiezii cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 0 grade.

 

PROGNOZA METEO DUMINICA. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în regiunile din jumătatea de nord-vest a ţării, iar noaptea şi în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -4 și 6 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţă.

BUCUREȘTI. Cerul va avea înnorări la începutul zilei şi mai ales noaptea, când va creşte probabilitatea pentru precipitaţii slabe.Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fide 0…1 grad, valori normale pentru sfârşitul lunii noiembrie. Vor fi condiţii de ceaţă, cu precădere dimineaţa.