PROGNOZA METEO 27 noiembrie. Revin ninsorile de vineri

Meteorologii anunţă vreme rece în următoarele zile. Dimineaţa se vor semnala ceaţă şi chiciură în zonele joase. Spre seară se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare. În Capitală, vremea va fi rece şi se va semnala ceaţă.

26 nov. 2020, 16:41
PROGNOZA METEO 27 noiembrie. Revin ninsorile de vineri

PROGNOZA METEO 27 noiembrie. LA NOAPTE Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele de câmpie, unde local se va semnala nebulozitate joasă și ceață, care va fi asociată cu depunere de chiciură, iar trecător și izolat cu fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 3 grade, mai scăzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate pe litoral, conform ANM.

BUCUREȘTI: Vremea va fi rece, iar probabilitatea de nebulozitate joasă sau ceață va fi ridicată. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de -4…-2 grade.

Citeşte şi: Peisaj de basm la Bâlea Lac. Ninge ca-n poveşti în România VIDEO

 

PROGNOZA METEO VINERI. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, cu nori de plafon jos și ceață în Câmpia de Vest, unde local vor persista, iar, mai ales în prima parte a intervalului, și în zonele de câmpie din restul țării. Seara și noaptea nebulozitatea se va extinde în vest, nord și centru, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil și pe suprafețe mai mici se va forma ceață. Ceața va fi asociată trecător și izolat cu chiciură, burniță sau fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 13 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

BUCUREȘTI. Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros, cu nebulozitate joasă sau ceață în prima parte a zilei și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de -4…-1 grad.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA. În vestul, nordul şi centrul ţării vremea va fi în general închisă, cu valori termice diurne mai scăzute decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitațiilor se va extinde treptat. Acestea vor fi sub formă de ploaie, trecător lapoviță, iar mai ales la munte vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea va fi nebulozitate de plafon jos și ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade.

BUCUREȘTI. Cerul va fi temporar noros, iar cu o probabilitate mai mare în prima parte a zilei și noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jurul a 8 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

 

PROGNOZA METEO DUMINICA. Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a ţării, mai persistente ziua în sud-vestul, centrul şi nord-estul teritoriului, unde precipitaţiile se vor semnala local; la munte va ninge, iar în zonele mai joase de relief vor fi ploi, lapoviţă şi ninsori. În regiunile sudice şi sud-estice, dimineaţa pe alocuri se va semnala ceaţă, iar aria de nebulozitate şi precipitaţii – mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă- va fi în extindere în cursul nopţii. Pe spaţii mici se pot cumula cantităţi de apă însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane şi în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în marea lor majoritate, între -5 și 5 grade.

BUCUREȘTI Cerul va avea înnorări la începutul zilei când vor fi şi condiţii de ceaţă, dar mai accentuate noaptea, când va creşte probabilitatea pentru precipitaţii predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 7 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade, valori apropiate de cele normale pentru sfârşitul lunii noiembrie.

 

PROGNOZA METEO LUNI. În majoritatea regiunilor, vremea va fi în general închisă, cu precipitaţii pe arii mai extinse în sud, centru şi est. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est şi izolat pe crestele montane.Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 5 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în marea lor majoritate, între -7 și 2 grade. Se va semnala ceaţă – dimineaţa şi noaptea, cu precădere în regiunile vestice şi nord-vestice, iar izolat şi trecător şi în restul teritoriului.

BUCUREȘTI Vremea va fi închisă şi rece, cu precipitaţii temporare şi vânt în general moderat. Temperatura aerului va avea variaţii mici pe parcursul intervalului, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă de marţi dimineaţă va fi de 0…1 grad. Trecător se poate forma ceaţă.